štvrtok 16. januára 2014

TAG: Rok 2014 patrí mne!

Opäť recyklujem TAG z minulého roka, ale pred rokom som ho nestihla, lebo som ešte nemala blog a potom už to nebolo aktuálne. Ale verím, že teraz vás zaujme rovnako ako mňa. Pochádza od francúzskej Youtuberky AndILoveFisherPrice a otázky som samozrejme preložila, zmenila na aktuálny rok a jednu (č. 8) preformulovala, keďže nemám YouTube kanál, ale blog.

zdroj: https://www.facebook.com/clinique

1. Tvoje tri novoročné predsavzatia.
Ha, ta už s prvou otázkou som narazila, lebo si nezvyknem dávať predsavzatia. Ale keďže v roku 2014 nám pribudne nový člen rodiny, mojim hlavným predsavzatím a zároveň želaním je, aby sme sa všetci traja spolu zžili :) Druhé predsavzatie je, samozrejme, pokračovať v písaní a publikovaní článkov na blog. No a do tretice - vrátiť sa v roku 2014 k cvičeniu Pilates, lebo mi veľmi chýba.

2. Ako si privítala rok 2014?
Veľmi komorne, vo dvojici doma na gauči. Aj keď mi bolo trochu ľúto, že nemôžem ísť von na koncerty a na ohňostroj, predsa len, zodpovednosť u mňa na Silvestra zvíťazila.

3. Udalosť, ktorá poznačila tvoj rok 2013?
To, že som si po dlhom odhodlávaní založila tento blog. 

4. Kozmetické produkty, ktoré si chceš v roku 2014 ponechať.
Všetky, ktoré sa osvedčili. Keby mám byť konkrétnejšia, určite si rada ponechám pleťové sérum, lebo je to krok v starostlivosti o pleť, ktorého dôležitosť som objavila až v roku 2013;  telový peeling a telové mlieko (výborné kombo, ak máte suchú pokožku ako ja); a gél na vlasy v spreji (Wool Shake 08 od Redken samozrejme).

5. Kozmetické produkty, s ktorými už v roku 2014 nerátaš.
Nerátam s tými, ktoré ma v roku 2013 sklamali, našťastie ich az toľko nebolo.

6. Tri kozmetické produkty, ktoré chceš mať vo svojej kozmetickej výbave v roku 2014.
Aplikátor make-upu Real Techniques Miracle Complexion Sponge, púder Chanel Poudre Universelle a YSL Mascara Volume Effet Faux Cils.


7. Kde sa vidíš o desať rokov?
S tým istým manželom, plus s ešte jedným potomkom a prácou, ktorá bude zároveň mojím hobby.

8. Akú budúcnosť vidíš pre tvoj blog?
Žiarivú :) Ale teraz vážne, dúfam, že blog v roku 2014 "ustojí" moje materské povinnosti, lebo písanie o kozmetike ma baví a veľmi nerada by som sa ho vzdala. 

9. Nejaké odporúčanie pre rok 2014?
Majte sa radi, urobte si čas pre svojich blízkych a zachovajte priazeň môjmu blogu.

10. Označ niekoho, aby pokračoval v tomto TAGu.
Nebudem označovať nikoho konkrétneho, ak sa vám TAG páčil, neváhajte ho prebrať a link na svoju verziu mi postnúť do komentárov.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.