štvrtok 28. augusta 2014

Spotrebované produkty - august 2014

Minulý mesiac som síce predpovedala, že v auguste to bude s počtom prázdnych obalov lepšie, ale boli sme rozcestovaní, namiesto svojich regulérnych produktov som používala miniatúry, preto sa mi spotreba zastavila na čisle sedem a to som si ešte jeden obal "požičala" od môjho syna. Uvidíme, čo prinesie september, ja radšej už nič nesľubujem ;)


Korres Jasmin Shower Gel (250 ml) - môj obľúbený sprcháč, toto je už moje druhé balenie, najviac ma na ňom očarila vôňa. Keďže moje zásoby sprchových gélov sú hojné (keby ste to videli... ale veď vlastne ste to videli), najbližší rok jeho nákup neplánujem, ale raz určite.

La Roche-Posay Anthelios SPF 30 (200 ml) - telové mlieko s vysokou slnečnou ochranou sa aplikovalo pomocou rozprašovača, výborne sa rozotieralo a na pokožke zanechalo takú tú typickú vôňu opaľovacích produktov. Mala som ho otvorené dlhšie, ale napriek tomu nestratilo nič zo svojej účinnosti. Pravdepodobne kúpim znovu.

A-Derma Original Care (15 ml) - balzam na pery, ktorý sa veľmi rýchlo dostal medzi moje TOPky. Excelentne hydratuje a vďaka pomerne veľkému objemu (ne tento typ produktu) aj dlho vydrží. Určite si ho v budúcnosti kúpim znovu, ale najprv musím pohnúť balzamami, ktoré mám v zásobe.

A-Derma Exomega D.E.F.I. (200 ml) - emolienčný krém je ten produkt, o ktorom som písala v úvode, že som si ho požičala, ale chcem o ňom písať, lebo stojí za zmienku. Totiž, môj polročný syn má nábeh na atopickú pokožku a tento krém je na tieto problémy úplne geniálny. Nečakajte zázraky do troch dní, ale okamžite ukľudní podráždenú pokožku a v priebehu jeho používania postupne zmizlo aj začervenanie. Dávam do pozornosti aj zloženie krému, ktoré je bez konzervantov a špeciálny typ balenia, ktoré zabraňuje spätnému nasávaniu vzduchu do tuby a kontaminácii krému. Určite kúpim znovu a na zimné obdobie rovno vo väčšom balení, aby sme ho mohli používať obaja.

Ebelin Nagellackentferner (200 ml) - odlakovač v megabalení mi vydržal rovných deväť mesiacov (naposledy sa objavil v empties v novembri 2013). Stále sa teší mojej obľube a už mám otvorené ďalšie balenie.

Saforelle Soin Lavant Doux (200 ml) - jemný gél na intímnu hygienu s výťažkom z lopúcha. Tento typ produktu má tuším na blogu premiéru, nezvyknem ho zahŕňať do starostlivosti o telo a to z dôvodu, že v kuse kupujem značku Lactacyd, tak by to nebolo zaujímavé. Nedávno som ale urobila výnimku a siahla som pre zmenu po géle od Saforelle. A veľmi dobre, je jemný, delikátne mydlovo vonia a dá sa použiť aj ako sprcháč pre podráždenú pokožku. Je to lekárensky produkt a tak jeho cena je mierne vyššia ako u drogériových. Teraz sa chcem vráťiť k Lactacydu, ale so Saforelle sa určite nevidíme naposledy.

The Body Shop Vitamin C Dermabrasion (75 ml) - peelingová starostlivosť, ktorú som recenzovala tu. Pri frekvencii používania raz do týždňa mi vydržal niečo vyše deväť mesiacov. Je to dobrý produkt, ale radím ho do kategórie "raz stačilo" a vydávam sa loviť do iných peelingových vôd.


2 komentáre:

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.