štvrtok 13. apríla 2017

Shopping Fever, Clinique Crayola & GWP

"Najlepší nákupný víkend v roku", takýto podtitul má nákupná akcia Shopping Fever spojená s časopismi ELLE, Marie Claire a Joy. V Česku už má za sebou niekoľko ročníkov, u nás mala tento rok premiéru. Zaujímalo ma, ako sa líši od podobných nákupných víkendov pod záštitou konkurenčných časopisov, preto som si najprv stiahla zdarma aplikáciu do mobilu, aby som si pozrela ponuku. Musím povedať, že premiéra to bola pomerne skromná, nehovoriac o tom, že oproti českej časti sme zase obišli ako chudobní príbuzní. Zaujali ma tam až dve nákupné výhody. Jedna v Lindexe (lebo tam aktuálne nakupujem väčšinu svojho oblečenia) a potom v Clinique butiku, kde tradične lákali na géwépéčko, čiže gift with purchase (darček k nákupu).  


Podmienkou na jeho získanie bol nákup dvoch produktov, z toho jeden zo starostlivosti (u Clinique sa za starostlivosť počíta nielen pleťovka, ale aj telová kozmetika či krémy s ochranným faktorom). Ja som mala svoje duo už dávno vybraté. Ochranný krém do mestského prostredia Super City Block SPF 40 som v minulosti používala a môžete si ho pripomenúť v tomto článku spred štyroch rokov. Vtedy som bola s ním spokojná, ale na ďalšie balenie nie a nie natrafiť, dokonca som niekde čítala, že mal byť zrušený. Boli to našťastie len fámy a ja sa veľmi teším, že ho opäť môžem zaradiť do svojho letného arzenálu, ktorý pomaly začínam budovať. V parfumériách sa dá natrafiť na podobný krém s SPF 25, štyridsiatka je dostupná exkluzívne iba v Clinique butiku.

Exkluzivitkou je aj môj druhý úlovok. Keď som pred pár mesiacmi videla na sociálnych sieťach vizuály limitovanej edície Chubby Stick v spolupráci s výrobcom amerických kultových voskoviek Crayola, veľmi sa mi zapáčili, ale nedúfala som, že sa dostanú k nám. O to viac a príjemne prekvapená som bola, keď sa predsa len objavili. V ponuke je asi 10 odtieňov (nerátala som to, ale odhadujem podľa toho, čo som videla v butiku), cena za kus je 18 EUR. Váhala som medzi Razzmatazz, čo je bobuľka ťahajúca až do fuchsiova a Mauvelous, čo by podľa názvu mala byť slezová "mauve", teda tlmená fialová s kvakpu ružovej.


Ale ako často opakujem, s názvami odtieňov sa v Clinique občas trochu "ustrelia", a to je aj prípad Mauvelous, ktorú som si nakoniec vybrala. Ona je to totiž taká tlmenejšia malinová, vôbec nie krikľavá a veľmi elegantná. Niečo mi pripomínala, ale nevedela som čo, až kým som ich nedala vedľa seba s inou chubbinou - mojou obľúbenou Super Strawberry. Vyzerajú totiž na 90% totožne. Rozdiel je v tom, že Mauvelous je o niečo lesklejšia a o niečo menej pigmentovaná. Inak čo sa týka aplikácie, komfortu nosenia, výdrže a strácania, sú akoby z jedného cesta. Tak ako mám rada Super Strawberry, tak som si obľúbila aj Mauvelous, len som očakávala odtieňovo niečo výnimočnejšie, vzhľadom na to, že sa jedná o limitovanú edíciu. 


No a nakoniec slávny GWP. Ružová kozmetická taštička s motívmi Clinique produktov v sebe skrývala týchto päť miniatúr: Pep-Start 2-in-1 čiastiaci a exfoliačný prípravok, očný krém Pep-Start, hydratačné gélový krém Moisture Surge Extended Thirst Relief, Chubby Stick v odtieni 04 Mega Melon a High Impact Mascara. Prvé dva spomenuté produkty sú pre mňa novinkou (hoci jednu miniatúru tohto očného krému už mám, ešte nebola príležitosť na jeho vyskúšanie), hydratačný krém je srdcovka a takéto mini balenie sa vždy hodí. Chubby Stick sa mi do odtieňa príliš netrafil, tento som už mala a jeho teplý tehlový odtieň môjmu tónu pleti nelichotí. No a mascara.... to už snáď nechám bez komentára, pridám ju k tým dvom rovnakým miniatúram, čo už doma mám, a neskôr ich niekomu podarujem, prípadne upichnem do ďalšej giveaway.

Ak máte o takýto set miniatúr záujem, v butiku Clinique v Auparku Bratislava ho dávajú k nákupu pri splnení podmienok uvedených vyššie až do 23. apríla 2017 (prípadne do vydania zásob).


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.