štvrtok 14. decembra 2017

Wishlist - zima 2018

Uplynuli presne tri mesiace od jesenného wishlistu, takže sa patrí zhodnotiť, čo sa podarilo a čo nie. A samozrejme priniesť aktuálny, teda zimný wishlist, z ktorého časť by som si rada našla pod vianočným stromčekom.


Toaletná voda In Love Again od YSL nefiguruje na blogu po prvý raz, naposledy sa objavila v mojom článku o TOP produktoch nad 50 eur. Odvtedy nosím v niekde v hlave, že by som tak chcela opäť voňať. Dúfam, že sa mi to splní už na Vianoce.

Zistila som, že v roku 2017 mi nepribudla žiadna lícenka! To samozrejme nie je žiadna tragédia, ale mohlo by sa to zmeniť práve s týmto wishlistom. Už dlhšie som sa rozhodovala medzi rôznymi typmi a značkami a po jasavej recenzii Tety z Prahy na Blush Prodige od Clarins v odtieni 09 Golden Pink a po vyskúšaní testera v parfumérii je moje rozhodnutie jasné - toto je presne tá, ktorú chcem.

Vianoce sú časom, kedy kozmetické firmy viac ako inokedy dávajú do popredia výhodné sety produktov. Clarins ma zaujal už druhý rok po sebe - vlani som túžila po hydratačnom triu a dnes tu máme malé deja vu. Akurát produktový rad sa premenoval na Hydra-Essentiel a namiesto séra sa v tejto kazete nachádza krémový peeling (a taštička je oveľa krajšia ako pred rokom).

Posledným produktom z dnešného wishlistu je nočný balzam na pery (alebo ak chcete maska) z radu Pep-Start od Clinique. Hoci nie som primárne jeho cieľovka, zopár produktov som skúšala a väčšinou ma nadchli. Pevne verím, že táto pomáda nebude výnimkou.


Ak sa obzriem za minulým wishlistom, spokojná som iba tak na polovicu. Síce sa mi z neho podarilo nakúpiť všetko, ale stihla som napísať iba o jednom produkte - o korektore Naked Skin od Urban Decay v tomto článku.

Systém na rozjasnenie a obnovu pleti s vitamínom C Fresh Pressed od Clinique aktuálne testujem a poznatky o ňom určite spíšem do konca roka.


Odličovací olej Biotherm Total Renew Biosource príde na rad po spotrebovaní aktuálneho oleja, čo očakávam každým dňom. Od januára mám v pláne začať používať mascaru Flutter to Full od Clinique. Posledný produkt, telový peeling od REN, si na svoje zaradenie do mojej telovej rutiny bude musieť ešte nejaký čas počkať. 
  

4 komentáre:

  1. Ja mám na wishliste na rok 2018 vyskúšať ešte ďalšie produkty od Nuxe, vyskúšať niečo od značky Joik a The Ordinary.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na NUXE akosi pozabudla, mala by som to v roku 2018 napravit :) a The Ordinary manii som (zatial) neprepadla ;)

      Odstrániť
  2. Moj wishlist na rok 2018 zacina byt nebezpecne dlhy. Clarins 09 je naozaj velmi pekna (a to som licenkovy analfabet) a vsade vypredana. A The ordinary manii som uz prepadla aj ja-co uz :-)
    Mariana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Feelunique ju este maju ;) ja mam moju z Douglasu, brala som poslednu, ale nechala som ju pod stromcek :D

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.