pondelok 7. októbra 2013

HAUL: Dublinské nákupy

Dnes nasleduje druhá časť dublinskej story. Po "čo som si priniesla do Dublinu" je tu pár riadkov o tom, čo som si odtiaľ odniesla. Dva nákupy boli plánované (Make Up For Ever, Boots) a jeden úplne spontánny (The Body Shop). Paradoxne, na letisku som nekúpila nič, domov sme leteli ráno o 6:30, a to som bola rada, že som sa zmátožená dostala k správnemu gate-u.


Na shopping v samotnom Dubline nebolo veľa času, náš program bol celkom precízne naplánovaný. Výhodou bola poloha nášho hotela - kusok od parku St. Stephen`s Green, na roku ktorého sa nachádza nielen rovnomenné obchodné centrum, ale aj obchodná ulica Grafton Street. Obchod Make Up For Ever je potom na Clarendon Street, ktorá je rovnobežná s Grafton Street. To som si samozrejme zistila ešte pred odchodom do Írska. Dva produkty MUFE boli na mojom letnom wishliste a toto bola jedinečná príležitosť odškrtnúť si ich z neho.


A podarilo sa, Odličovač Sens`Eyes a mascara Smoky Lash si síce budú musieť nejaký čas počkať "v zálohe", ale až na ne príde rad, určite ich zrecenzujem.

Potom som pokračovala do Boots, kde som zacielila na značku Aveeno. Telové mlieko Skin Relief už som na blogu ospevovala (napr. tu), bohužiaľ v Boots na Grafton Street som ho nenašla, preto som si zobrala aspoň Daily Moisturizing Lotion od rovnakej značky. O značke Soap & Glory čítavam na UK blogoch, ale "tvárou v tvár" ma nejako nezaujala, ani balenia (niekomu sa zdajú cute retro, ja na tomto zas až tak neulietavam) ani produkty. Jediné, čo upútalo moju pozornosť, bol sprchovací gél Clean on Me, kúpila som si ho v cestovnom balení, regulérna veľkosť bola zbytočne veľká.

Cestou naspäť do hotela som prechádzala okolo The Body Shop, tak som nakukla, že čo je nové, odkedy ten v Bratislave zatvorili. Teraz frčí harmančekový rad odličovačov a aj keď ma lákal, mám niekoľko výrobkov tohoto typu v zásobe, tak som odolala. Zato som neodolala kultovému krému na ruky s obsahom konope Hemp Hand Protector a hydratačnému krému Vitamin E Moisture Cream.

Nevynechala som ani samotné nákupné centrum St. Stephen`s Green a dobre som urobila, majú tam tiež Boots (dokonca oveľa väčší ako ten na Grafton St.) a v ňom som na moju veľkú radosť som našla telové mlieko Skin Relief (síce len 200 ml, nie 300 ako v Londýne, ale nejako mi to nevadí). 

O hotelovej kozmetike som už písala minule, Aromatherapy Associates nie je podľa mňa žiaden zázrak, ked sa pozriem za aké pálky sa predáva na Feelunique, celkom tomu nerozumiem. Jediná vec, ktorá sa mi zdala zaujímavá, bol sprchový gel Revive Body Wash, preto so mnou putoval domov.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.