pondelok 23. júna 2014

Wishlist - leto 2014

"Zbaviť sa túžob je najrýchlejšou cestou, ako sa stať šťastným a vyrovnaným", tak som to kdesi čítala. Ako sa tak pozerám na môj wishlist, v mojom prípade tá cesta asi najrýchlajšia nebude. Lebo vždy je po čom túžiť a je vždy je si čím urobiť radosť. Napríklad aj touto (šťastnou) sedmičkou.


Lakov na nechty mám viac než dosť a momentálne si nechty lakujem skôr výnimočne. A tak som mlčky prešla posledné kolekcie OPI (Gwen Stefani, Brazil). Ale prišiel nám domov spotrebiteľský časopis DM Drogerie Markt a v ňom som sa dočítala, že Maybelline prichádza s novým typom laku na nechty s názvom Super Stay 7 Days Gel Nail Color s prísľubom sedemdňovej výdrže a ten vzbudil moju zvedavosť. Obrázok je v tomto prípade ilustračný, ešte neviem, pre aký odtieň sa rozhodnem.

Dozrel čas na nový make-up! Veru tak, jeden som tento mesiac dorazila (objaví sa v spotrebovaných produktoch) a keď som hľadala nástupcu, zavialo ma to k značke Chanel. Doteraz som žiadny od nich nemala a podľa popisu a videí na YouTube ma oslovila novinka Perfect Lumiere Velvet.

Zmeny čakajú aj vlasovú rutinu, šampón Pureté Naturelle s extraktom z bio prasličky z radu Série Nature od L`Oréal Professionnel som mala možnosť vyskúšať u mojich rodičov a dosť ma oslovil, preto som sa rozhodla zaobstarať si vlastný exemplár.

Keď som v októbri recenzovala stylingový prípravok Wool Shake 08 od Redken, nemohla som tušiť, že tá moja óda naň bude labuťou piesňou a firma tento produkt o pol roka neskôr stiahne z trhu. Ako náhradu zaň na stránke Redken odporúčajú Aerate 08 Bodifying Cream-Mousse, tak tomu dám šancu.

Značka Caudalie sa na tomto blogu úspešne prezentovala hydratačným sérom, medzitým uviedla na trh rad Polyphenol C15. Na protivráskový krém na okolie očí a úst som čítala rôzne recenzie, od nadšených až po vlažné, takže najlepšie bude, ak si názor naň urobím sama na základe vlastnej skúsenosti.

Špongia Konjac je taká milá prkotinka, chcela by som ju skúsiť na odstraňovanie pleťovej masky (vatové tampóny mi v tomto prípade nie veľmi vyhovujú), tak uvidíme.

V predchádzajúcom wishliste som mala tri položky dekoratívnej kozmetiky Bourjois, v tomto som siahla po ich pleťovej vode. Po nemilých skúsenostiach s odličovacími obrúskami tejto značky jej dávam šancu, aby si v oblasti pleťovej kozmetiky u mňa napravila reputáciu.

Keď je už reč o predchádzajúcom wishliste, tu ho máme:



Clinque High Impact Waterproof Mascara plní moje očakávania; samostatná recenzia nebude, lebo by som musela zopakovať to, čo som už písala o jej "staršej sestre" v tejto recenzii; všetko ostáva v platnosti a ešte k tomu je aj vodeodolná.

Balzam na pery NUXE Reve de Miel v tyčinke je zatiaľ odložený v rezerve.

Biotherm Biomains aktuálne používam, stále patrí medzi moje TOPky.

Upokojujúcu a hydratačnú masku od Avene som recenzovala na tomto mieste.

O dekoratívnej kozmetike značky Bourjois som písala tu (očný tieň), tu (CC krém) a tu (korektor).


1 komentár:

  1. brala by som vyslovene vsetko :)
    Pozývam na letnú Sally Hansen giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.