štvrtok 12. septembra 2013

TAG: What`s in my Bag?

Slávny "šmírovací" TAG konečne aj na Beauty Couloir! Zvažovala som ho celkom dlho, ale tak ja som tiež pokukala x cudzích kabeliek (v TAGoch samozrejme)... čiže usúdila som, že zo mňa neubudne, ak blogosfére poskytnem "na čumendu" obsah tej mojej.

Na úvod pár slov k samotnej kabelke. Ide o Shopping Pink z kolekcie African Stitches (Spring/Summer 2010) od Oilily. Dostala som ju od Hubbsa k tridsiatym narodeninám, takže ju už nejaký ten rok (niekoľko rokov, ehm...) nosím. Keďže je textilná, viac v jarnom a letnom období, keď je predsa len menšia pravdepodobnosť, že mi oprší alebo osneží. Základ je čokoládovohnedý a na ňom sú bielou a cyklámenovou niťou vyšité ornamenty. Uzatvára sa na zips. Čokoládovohnedé sú aj "uši" alias držadlá a popruh, ktorý ale nepoužívam. Zaujímavým detailom sú aj cyklámenové guľôčky na zipse bočného vrecka a pri jednom z držadiel, pripomínajú mi čerešne. Vnútro kabelky je jednofarebné - cyklámenové. 


Zvonku sa nachádza jedno vrecko na zips, vnútri na jednej strane dve otvorené kapsičky a oproti nim jedna na zips. Obsah vonkajšieho vrecka vyzerá takto - dioptrické okuliare s puzdrom, papierové vreckovky, dve perá a jedna ceruzka, vizitkár, zľavová knižka do DM a vstupka do budovy, v ktorej pracujem. Pôvodne do bola len biela plastová kartička v obale, ktorú som si spestrila reklamnou nášivkou La Petite Robe Noire od Guerlain. Ani šnúrka nie je pôvodná, mám ju už asi 100 rokov, ešte z parížskych čias a nesie nápis www.pariscapitaledelacreation.com. Čo som nefotila, a tiež to nosím najnovšie so sebou, je tehotenský preukaz (predsalen - obsahuje osobné údaje).   


Okrem už spomenutých vnútorných vreciek je celá kabelka jeden veľký priestor - nie je predelená žiadnou prepážkou alebo tak. Takže veci sú v nej nahádzané trochu bez ladu a skladu. Bočná kapsička na zips je normálne (aspoň u mňa) určená na dámske hygienické potreby, ale pretože to momentálne nie je aktuálne, nosím v nej akurát jednotlivo balené obrúsky Lactacyd. Do otvorených vreciek na opačnej strane ukladám mobilné telefóny - služobný (iPhone) a súkromný (HTC).


A teraz k tomu, čo nosím "v bruchu" kabelky. Krém na ruky Bee Lovely to Your Hands od Neal`s Yard Remedies (viac som o ňom pisala minule), peňaženka z predajne Mango (už ju mám asi 7 rokov a rada by som ju vymenila za niečo nové, ale zatiaľ som nenašla žiadnu vyhovujúcu. Ale zas až tak to "netlačí" a pravdupovediac, ani nejako systematicky nehľadám), puzdro s osobnými dokladmi, slnečné okuliare značky Polaroid s puzdrom, taštičku na zips plnú "potrebností" (jej obsahu sa ešte budem venovať), kľúče s príveskami, hands-free, nabíjačku a látkovú tašku The Body Shop na (nepredvídané) nákupy.


Last but not least je tu už spomenutá taštička plná vecí, ktoré by sa inak len potulovali v priestore a vytvárali chaos. Pochádza z discovery kit-u produktov značky Caudalie. Ukladám do nej: okrúhle zrkadielko Dior s čiernym obalom, Chubby Stick od Clinique v odtieni 04 Mega Melon, cestovný flakón Travalo (a v ňom parfum In Love Again od YSL), balzamy na pery Kiko SPF 50 Balm a Avene Cold Cream Lip Balm, blister Panadolu, balenie zmatňujúcich papierikov MAC Blot Film, dva USB kľúče, sklenený pilník, držiak na kabelku (darček k časopisu Marie Claire nejaký ten rok dozadu), štikačky na nechty a balenie žuvačiek Orbit (momentálne jahodové, ale striedam to).  

Toto bol samozrejme taký základ, v kabelke okrem toho zvyčajne nosím aj nejakú knihu alebo Kindle, ovocie, sladkosti, lieky, fľašu s vodou, dáždnik ... no, niekedy sa sama nestačím diviť.

2 komentáre:

  1. Teda máš parádně vybavenou taštičku :) Chubby Stick s sebou také všude nosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. diiik :)

      ja ho sice nosim, ale vacsinou ho zabudnem pouzit ;)

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.