štvrtok 23. januára 2014

Lakotéka #9: New In - Essence & Bourjois

Po troch tématicky zameraných lakovacích článkoch prichádzam opäť s novinkami, ktoré pribudli do mojej zbierky lakov. Hlavne z toho druhého prírastku mám veľkú radosť, lebo som ho mala vyhliadnutý už dávnejšie a ani som nedúfala, že by sa mohol dostať na slovenský trh.


Podkladový lak Essence Studio Nails Pro White Effect som si kúpila ako náhradu za L`Oréal Resist & Shine Pro Kératine White, ktorý som spotrebovala minulý mesiac. Mal by mať rovnaký, teda bieliaci efekt (resp. zabraňujúci transferu pigmentov z farebného laku na povrch nechta a jeho následnému žltnutiu). Po pár lakovaniach ma zatiaľ o tomto svojom atribúte veľmi nepresvedčil, ale možno sa "rozbehne". Nelámem nad ním palicu.



Bourjois So Laque Glossy odtieň 02 Prepp`hibiscus je ibišteková červená s koralovými podtónmi z jarnej kolekcie 2013 s názvom Rendez-vous a Paris. Síce som sa k nemu dostala až koncom roka 2013, ale aspoň že to. Kúpila som  ho spolu s lícenkou rovnakej značky, ktorú som recenzovala tu. Môj nákup bol okrem päť eurovej zľavy motivovný aj zvedavosťou, ako tento lak obstojí v porovnaní  iným lakom od Bourjois, a to 21 Cerise Noire, ktorý bol pre mňa veľkym sklamaním. A s potešením konštatujem, že obstál. Aplikuje sa jednoducho, iba musím dávať pozor na sfarbenie okolia nechtov (ale to pri každom výrazne farebnom laku), je hustý tak akurát. Mne stačia dve vrstvy, ale viem si ho predstaviť aj s troma, lebo na niektorých nechtoch trochu presvitá ich biela časť. Výdrž určite nie desať dní, ako je písané na obale, ale tých päť s prehľadom zvládne. Na jarné obdobie bude ideálny.

V ďalšom lakovacom článku (o mesiac) sa pozrieme na laky z môjho posledného wishlistu, pretože už sú doma :) .  

2 komentáre:

  1. Tento Essence Studio Nails Pro White Effect nie je ani tak velmi podkladovy lak a nemyslim si, ze by mal zabranovat transferu farebneho laku na tvoje nechty. Teda ja som to aspon tak pochopila a pouzivam ho na pedikuru, ked si robim francuzsku manikuru a nechty krasne vybieli. Cize skus si ho dat ako top coat a nie base coat a mozno uvidis rozdiel :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To fakt? A ja ze je to bieliaca baza... no truhlik som... :D

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.