pondelok 6. januára 2014

Wishlist - zima 2014

Od posledného wishlistu uplynuli tri mesiace a to je čas na vyhodnotenie toho, čo sa v tejto oblasti podarilo, prípadne, na čo si ešte počkám. Ale ešte predtým krátky pohľad na to, po čom mi srdce piští v tomto období:


Ako býva u mňa zvykom, je to celkom pestré, chýba jedine niečo z dekoratívky, ale tam som sa celkom zásobila v posledných mesiacoch, čiže ďalšie nákupy v tejto oblasti sú momentálne na "stand by". S dekoratívkou súvisí len jedna položka, a to Miracle Complexion Sponge od Real Techniques. Vlastním niekoľko štetcov tejto značky, s ktorými som veľmi spokojná, tak prečo neskúsiť aj túto pomôcku na nanášanie make-upu. 

Mám tu aj dva laky, celkom neočakávane. Už som si povedala, že lakov mám dosť, ale vždy sa nájde nejaký, ktorý ma osloví. Tento raz je to lak značky OPI v greige (grey + beige) odtieni s názvom You Don`t Know Jacques! Pôvodne súčasť limitovanej edície venovanej Francúzsku, vďaka svojej obľúbenosti to dopracoval až do permanentnej kolekcie. Druhým lakom je podlak Ridge Filler od Deborah Lippmann. Už dlhšie pozorujem, že moje nechty nemajú úplne rovný povrch a tento podlak je na to špecialista. A údajne (hovorí sama Deborah Lippmann) sa dá nosiť aj samostatne a na nechtoch vytvára matný a upravený efekt.

Pleťová kozmetika je vo wishliste zastúpená dva krát - pleťovou vodou Lotion Apaisante Physiologique od La Roche-Posay (ktorú chcem vyskúšať už asi sto rokov a vždy dostala prednosť nejaká iná, ale keď ju dám na wishlist, je to pre mňa určitý záväzok a pripomienka) a hydratačným sérom Vinosource SOS Thirst Quenching Serum od Caudalie, na ktoré som čitala na francúzských blogoch samú chválu, čo samozrejme podnietilo moju zvedavosť.

V neposlednom rade chcem skúsiť dva produkty telovej kozmetiky. Telové maslo Mama Bee Belly Butter od Burt`s Bees, ktoré je určené pre budúce mamičky na problematické partie, kde hrozí vznik strií. Ja mám pred sebou ešte necelé dva mesiace, takže je ešte čo ošetrovať a hydratovať (tento produkt mám už objednaný a dúfam, že koncom tohto týždňa dorazí). A potom krém na ruky, lebo to je večný objekt mojich testov a skúmaní. Najbližšie chcem vyskúšať Reve de Miel od značky NUXE.

No a teraz už pohľad na predchádzajúci wishlist, kde sa to hviezdami len hemží:


Jupííííí, všetko je doma! Ale bolo to napínavé takmer do posledného dňa, paletka Stila totiž dorazila tesne pred Vianocami a toaletnú vodu Repetto som si našla pod stromčekom (a Hubbs bol tajomný ako hrad v Karpatoch, takže som netušila, či tam bude alebo nie). Zatiaľ som stihla zrecenzovať len gél na obočie od Eyeko (tu), ostatné položky čakajú v rezerve. Pretože, na moje veľké prekvapenie, napríklad farba na pery Crush Lip & Cheek Stain má doporučenú dobu spotreby po otvorení tri (!) mesiace, lícenka šesť. Je mi zbytočné ich v tejto chvíli načínať, keďže mám produktov na pery a líca otvorených viac než dosť. Rovnako to zatiaľ vyzerá s peelingami na tvár a na telo (YSL a NUXE). Chystám ale ďalší článok na tému parfumy, v ktorom sa určite pristavím aj pri Repetto by Repetto. No a paletka Stila In the Light sa určite dočká samostatnej recenzie a to pravdepodobne už v januári.



Na záver ešte foto kozmetických vianočných darčekov (tých nekozmetických bolo tento raz viac, ale tie som nefotila, je však možné, že v dákom non-beauty favourites sa niečo z nich objaví).


Eau de Toilette Repetto by Repetto (50 ml) som dostala v nádhernej darčekovej kazete (s papierovou baletkou!) aj s milým bonusom - telovým mliekom s objemom 100 ml. A veľkú radosť mi urobil aj môj najobľúbenejší krém ever, a to Moisture Surge Intense od Clinique v big size balení (75 ml).


2 komentáre:

  1. Reve de Miel od Nuxe mám doma v mini kabelkovom balení, ale mne veľmi nereže :o/ Zvyšok wish listu vyzerá zaujímavo ;o)
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.