pondelok 31. marca 2014

Spotrebované produkty - marec 2014

Tento mesiac to vyzeralo, že rubrika empties ostane empty (hahaha, slovna hracka :D); veď ešte v polovici mesiaca som mala v na to určenej papierovej taške ledva dva prázdne obaly. Ale v druhej polovici marca som sa hecla a bol z toho celkom slušný "dojížďák". Posúďte sami.


Nivea Pure & Natural Bio arganový olej a bio jojobový olej (400 ml) - výživné telové mlieko svoje zadanie splnilo, bonusom bola príjemná vôňa, z mojej strany spokojnosť a pravdepodobne kúpim opäť.

Decleor Hydra Floral Anti-Pollution Mask (50 ml) - hydratačná maska, recenziu nájdete tu. V tejto podobe sa už maska nevyrába, nahradila ju maska s názvom Hydra Floral Multi Protection Expert Mask, ale nepodarilo sa mi vypátrať, či ide iba o zmenu názvu alebo je tam aj nejaký posun v zložení. Možno novú verziu testnem, ale masiek mám momentálne dosť, takže ak, bude to až s časovým odstupom.

Clinique Moisture Surge Intense (7 ml) - cestovná veľkosť intenzívneho hydratačného krému bola so mnou v pôrodnici a po návrate som zvyšok dopoužívala ako nočný krém. Je to jeden z mojich naj krémov vôbec, takže otázka ďalšieho nákupu nie je vôbec namieste - už preto, že 75 ml balenie som dostala pod stromček a už sa teším, ako ho začnem používať. 

NUXE Reve de Miel Baume Levres (15 g) - balzam na pery, ktorý mi vydržal asi rok. Recenzovala som ho tu; moje nadšenie trvá, mám však v zásobe niekoľko ďalších balzamov, preto si ho nekúpim okamžite, aj keď by som veľmi chcela.

Avene Cicalfate (40 ml) - antibakteriálny obnovujúci krém (recenzia tu) sa vrátil do mojej každodennej starostlivosti o telo, keďže som ho používala na ošetrenie jazvy, ktorá mi pribudla po sekcii. Už mám doma nové balenie, bez Cicalfate to v našej domácnosti jednoducho nejde :)

Redken Wool Shake 08 (125 ml) - môj vlasový miláčik (recenzia tu). Opäť kúpim určite, otázka je len kedy. Rozhodla som sa dať ešte jednu šancu vosku od Fekkai, ak by som si naň nejako zvykla, Wool Shake kúpim neskôr, ale ak to s Fekkai nepôjde, už aj hneď Wool Shake objednávam.

Avene Eau Thermale (150 ml) - tento sprej v strednej veľkosti som mala načatý už nejaký čas a dorazila som ho tento mesiac. Určite kúpim znova, keď miniem dve 50 ml balenia, ktoré mám v rezerve.

Clinique Age Defense BB Cream (40 ml) - prvý produkt z mojej tohtoročnej výzvy, ktorý odpisujem. Na jednej strane sa teším, že dám priestor skúšaniu nových vecí, ale bude mi aj smutno, lebo toto BB-čko je naozaj skvelé a vyhovovalo mi po všetkých stránkach. Pravdepodobne si ho časom kúpim opäť.


1 komentár:

  1. Termálna voda to je fakt zázrak, v lete ju používam asi najviac, pretože príjemne chladí.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.