štvrtok 1. mája 2014

RECENZIA: Očný tieň Bourjois Color Edition 24h

Predmet dnešnej recenzie je dôkazom, že poslední budú prvými. Ako to? Očný tieň Bourjois Color Edition 24h som si kúpila ako posledný z môjho jarného wishlistu, ale recenzujem ho ako prvý. 


Krémové očné tiene a ja, to je jedna veľká love story. Mám ich niekoľko, rôznych značiek a ešte som nebola sklamaná. Latka pre Color Edition 24h bola teda nastavená slušne vysoko. Z ponuky šiestich odtieňov som si vybrala 03 Pétale de glace, jemnú champagne ťahajúcu do ružova. Mala som trochu obavy, aby neťahala do medena (červené tóny okolo očí spôsobujú, že vyzerám unavene), ale našťastie sa nepotvrdili.


Obal tohto očného tieňa je vyhotovený z pevného plastu, spodná časť je naozaj solídna takže navodzuje dojem, že je zo skla, Ale zároveň je celé balenie ľahké, takže praktické na prenášanie/ do kabelky /na cestovanie. Výhradu mám k označeniu odtieňa, nepáči sa mi, že etiketa s označením bola nalepená po obvode téglika a pre otvorením som ju musela strhnúť. Taká maličkosť, ale mám rada vo veciach poriadok a trochu mi prekáža, že očný tieň ostal po otvorení bez mena.


Druhá a posledná výhrada (lebo potom už budem len chváliť) sa týka názvu, presnejšie tej časti s 24 hodinami. To ma jednoducho vždy pobaví, kto má na očiach tieň počas 24 hodin? Testoval to niekto vôbec? Možno áno a rada sa nechám poučiť, ale skôr mi to zaváňa nafúknutou bublinou. 

Keď sme pri výdrži, tú Color Edition má, a to dokonca veľmi slušnú a aj bez bázy (a to ja mám mastnejšie viečka). Ráno sa líčim okolo pol deviatej-deviatej, spať chodím pred polnocou a vždy je čo odličovať. OK, intenzita možno nie je úplne taká ako ráno, ale pre mňa je podstatné, že farba ostáva na viečku a nezalieza do nerovností ani sa nezlieva. Najlepšie sa mi tento tieň aplikuje prstami. Pigmentáciu hodnotím veľmi dobre, v jedne vrstve je tento odtieň diskrétny, ale krásne prejasní očné viečko, pre intenzívnejší efekt sa dá vrstviť.

Farbou mi tento očný tieň pripomenul iný produkt v tónoch champagne, ktorý vlastním, a to bázu pod očné tiene Primer Potion od Urban Decay v odtieni Sin. Na fotke nižšie sú pekne vedľa seba, vľavo Sin a vpravo Pétale de glace, ktorý ťahá viac do ružova.


Ostatné odtiene z radu Color Edition 24h ma neoslovili, ale som rada za tento jeden, ktorý mi vyhovuje,  je skvelý len tak sám osebe alebo v kombinácii s gélovou očnou linkou.

1 komentár:

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.