pondelok 30. júna 2014

Spotrebované produkty - jún 2014

Po minulomesačnej spotrebovacej čistke bol jún celkom pokojný mesiac. Ale nejaké prázdne obaly som predsa len zhromaždila a dnes to zosumarizujem.


Avene Eau Thermale (50 ml) - termálna voda v spreji, mám ešte niečo dodávať? Asi len to, že aktuálne používam ďalšie, tento raz 150 ml balenie.

Clinique High Impact Mascara (7 ml) - túto mascaru radím do svojej osobnej mascarovej TOP 3 aj medzi obľúbencov prvého polroka 2014, jej recenziu som priniesla tu. Ešte je funkčná, ale už ju mám otvorenú pol roka, preto sa s ňou z hygienických dôvodov lúčim. Teoreticky by som si ju aj kúpila znova, ale prakticky je môj mascarový wishlist (áno, aj taký mám, ale radšej ho nezverejňujem) stále plný a navyše mám otvorenú ešte aj jej miniatúru, takže to vidím až za veeeeľmi dlho.

Pureology Pure Volume Shampoo (250 ml) - vždy keď spotrebujem nejaký produkt vlasovej kozmetiky, je to malý sviatok. Tento šampón bol pre mňa výletom do bezsulfátovej zóny, ale pravdupovediac, rozdiel medzi ním a konvenčnými šampónmi som nezaznamenala. Ani že by nejako posilnil objem mojich jemných vlasov. Nezdal sa mi ničím výnimočný, takže nevidím dôvod si ho znovu kupovať.

Mavala Make-up Remover Pads (40 ks) - moje obľúbené odličovacie tampóny, ktoré kupujem neustále, sú Ebelin z DMky. Občas však urobím výnimku a takou je aj tento exemplár. Bol to "suvenír" z minuloročnej dovolenky v Taliansku (zobrala som si z domu nedostatočnú zásobu a bolo to treba riešiť). Tieto odličovacie tampóny boli asi nejkvalitnejšie, aké som kedy mala (však som si ich aj šetrila), ale zároveň aj najdrahšie (dve eurá za 40 kusov, no nekúp to; ale určite dôležitú úlohu zohral fakt, že som ich kúpila v lekárni na pešej zóne v centre turistického mestečka). Veľmi jemné, dvojstranné (jedna strana so vzorom včelieho plástu, druhá akoby dierkovaná), vôbec nepĺzli. Keby som ich niekde "stretla", určite si ich kúpim opäť (i keď pravdepodobne nie na pravidelnej báze). 

Lancôme Color Design (1,52 g) - táto minipaletka sem patrí aj nepatrí. Zaradila som ju do svojej januárovej výzvy, ale spotrebovala som z nej iba dva tiene. Zvyšné dva som preložila do inej paletky, tak ale aj uvoľnenie priestoru sa ráta, nie? Keďže pochádza z roku x z nejakej darčekovej sady, logicky si ju už nekúpim, ale nie som proti myšlienke zaobstarať si nejaké iné očné tiene od tejto značky.

Garnier Oil Beauty (250 ml) - telové mlieko doplnené o štyri oleje som recenzovala tu. Aj keď mi v podstate vyhovovalo, jeho príliš silná vôňa vystavila stopku ďalšiemu nákupu. 
 

YSL Touch Éclat Foundation (30 ml) - tento make-up som recenzovala cca pred rokom. Svojimi vlastnosťami mi vyhovoval, ale s tým odtieňom to bolo také kadejaké. Po minuloročnom lete bol až príliš ružový, takže som ho riedila make-upom od Lancôme. Z tohto dôvodu si ho už nekúpim, ale ak by som našla vyhovujúci odtieň, vyhradzujem si právo na zmenu názoru.

Sothys Fluid Lacté Corps (50 ml) - tento telový fluid som dostala ako darček po ošetrení pleti v mojom obľúbenom kozmetickom salóne Laurentis. Páčila sa mi jeho ľahká akoby gélovitá textúra a aj s hydratačnými vlastnosťami som bola spokojná, ale všetko opäť "stroskotalo" na vôni - kombinácia kosatec a liči sa mi celkom páčila, ale na môj vkus bola príliš intenzívna - preto by som si plné balenie nekúpila.


2 komentáre:

  1. High Impact Mascara je moje oblíbenkyně <3 Termální voda se teď na léto hodí, já jsme si pořídila od Biodermy a přijde mi, že oproti avene lepší rozprašovač :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj waterproof verza je velmi dobra :) na tu Biodermu si musim posvietit, nech trochu inovujem a nemam tu stale len ten Avene ;)

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.