štvrtok 26. júna 2014

TOP 10: Obľúbená kozmetika január - jún 2014

Pôvodne som chcela tento článok začať tým, že idem rozdávať vysvedčenia (koniec júna...), ale ono to nie je celkom tak, ja idem rozdávať (iba) pochvaly. Budú to pochvaly pre desiatku produktov, ktoré ma sprevádzali v prvej polovici roka 2014 (uf, ani veriť sa nechce, že už je polovica roka za nami...) a s ktorými som bola viac než spokojná. Vezmem to letom-svetom, nebudem sa o nich košato rozpisovť, veď väčšina spomenutých mala na blogu vlastnú recenziu, ktorú samozrejme linknem. Zoradila som ich abecedne podľa značiek.


Balzam na pery od A-Derma z radu Original Care som vychválila v mojom poslednom článku týkajúcom sa pleťovej rutiny. Používam ho dva krát denne, ráno a večer, a úplne to stačí. Pery sú hydratované po celý deň aj noc. Objem tuby je 15 ml, takže vydrží dosť dlho.

Upokojujúca a hydratačná maska od Avene má svoju recenziu tu. Je to luxusný produkt za (relatívne) málo peňazí, ktorý plní to, čo sľubuje; som ním nadšená.

1.2.3 Perfect CC Cream od Bourjois do mojej kolekcie pribudol celkom nedávno a rýchlo si ma získal nielen výborným pomerom kvality a ceny. Podrobne som o ňom písala tu.

Telové maslo Burt`s Bees Mama Bee Belly Butter (recenzia tu) som používala začiatkom tohto roka ako prevenciu proti striám v tehotenstve, ale občas aj ako krém na celé telo. Určite nemalou mierou prispel k tomu, že nemám ani jednu striu.

Caudalie Vinosource Sérum S.O.S Désalterant (recenzia tu) ma presvedčilo o tom, že pridať krok navyše do mojej dennej starostlivosti v zimnom obdobi bol skvelý nápad. Vďaka nemu moja pleť prežila zimu a hormonálne zmeny súvisiace s tehotenstvom bez úhony.

High Impact Mascaru od Clinique nemusím siahodlho opisovať, niekoľko krát som ju na blogu vychvaľovala (aj v tejto recenzii). Je to moja dlhodobá srdcovka - s prestávkami ju používam už ôsmy rok.

Podlak Ridge Filler od Deborah Lippmann som si obľúbila ani nie pre jeho vlastnosti podlaku, ale zistila som, že je skvelý len tak, ako matný nude odtieň a robí dojem perfektne upravených prirodzených nechtov. A keď chcem niečo fancy, doplním ho jednou vrstvou trblietkového laku od Maybelline. Je to taká nenáročná a pritom efektná kombinácia.

Brow Gel od Eyeko (recenzia tu) je síce objavom konca minulého roka, ale hojne som ho používala a stále používam hlavne v tomto roku. Vyššia počiatočná investícia sa vyplatila - po vyše siedmich mesiacoch používania je stále z čoho brať - nevyzerá, že by sa chystal vyschnúť.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge - napriek drobným výhradám, ktoré voči tejto hubke mám, ju považujem za veľmi praktickú pomôcku na nanášanie make-upu. Nedávala som jej dlhú životnosť, ale ešte stále ju úspešne používam. Recenzovala som ju tu

Krém na ruky Hemp Hand Protector od The Body Shop som si obľúbila napriek jeho veľmi špecifickej vôni pripomínajúcej pivnicu. Ruky sú po ňom krásne jemné a rovnako dobre hydratuje a zjemňuje aj chodidlá. Keď som minula jeho malé balenie, bola som smutná, ale potom išla moja sestra na dovču do Nemecka a doniesla mi 100 ml tubu, ktorú mám momentálne v rezerve. Začnem ho používať opäť na jeseň, na toto obdobie je príliš hutný.


2 komentáre:

  1. Veru, už je pol roka za nami a mne sa tomu ani nechce veriť:) Veľmi pekný článok aj samotný nápad, zhrnúť takto obľúbené produkty:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) niekto hodnoti oblubencov kazdy mesiac, ale mne vyhovuje polrocna periodicita

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.