štvrtok 30. júla 2015

Spotrebované produkty - jún & júl 2015

Po mesačnej odmlke sú tu empties opäť. Po minimálnej júnovej spotrebe (hanebné dva kusy) sa bilancia v juli výrazne zlepšila a ja zo svojich kozmetických zásob odpisujem celkovo desať kusov.


La Roche Posay Lipikar Baume AP+ (200 ml) - tento telový balzam som síce nespotrebovala priamo ja, ale keďže som ho prezentovala v jednom z nákupných článkov, patrí sa dať spätnú väzbu. Používali sme ho po kúpeli na pokožku nášho chlapčeka. V normálnom stave pokožky bol výsledok OK, ale akonáhle prepukol ekzém, vôbec nebol dostatočný a nepôsobil nijako. Z toho dôvodu už nemám prečo ho kúpiť znova.

Eyeko Brow Gel (8 ml) - gél na úpravu obočia mi vydržal rok a pol a od začiatku po koniec používania som bola z neho nadšená. Moju recenziu nájdete tu. Momentálne mám ešte iné produkty na úpravu obočia, ktorými chcem pohnúť, ale potom sa k tomuto rada vrátim.

Yves Rocher Tradition de Hammam Nourishing Argan Balm (150 ml) - telový balzam s textúrou mlieka (viac o ňom tu) ma zaujal hlavne svojou vôňou (milovaný pomarančový kvet). Menej som bola nadšená z toho, akou rýchlosťou sa míňal a ani hydratácia nebola žiaden hit. Nevidím dôvod kúpiť si ho znova.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100 ml) - recenzia tu. S touto maskou som mala taký rozproruplný vzťah. Akože, je dobrá, dokonca veľmi dobrá. Mojej pleti vyložene prospela, hlavne v zimných mesiacoch. Ale tým, že to balenie je veľké, som ju používala strašne dlho, takže ma omrzela, s prestávkami som ju mala otvorenú takmer rok a trištvrte. Teoreticky by som si ju kúpila znova, ale s nejakým časovým odstupom.

Marionnaud Rouge Sorbet (gramáž neuvedená) - recenzia tu. Komfortný rúž s nádhernou farbou, ľahký a hydratačný. Na nákupnom zozname mám síce nejaké nové "lippies", ale myslím, že tento si kúpim ešte aspoň jeden.

Korres Citrus Shower Gel (50 ml) - pomaly historický kúsok z môjho prvého a zároveň zatiaľ posledného beauty boxu. Spotrebovala som ho na a po dovolenke, svoj účel splnil, ale nijako zvlášť nezaujal. Nepáčila sa mi vôňa (produkt na riad zmixovaný s lacnou pánskou voňavkou) a plné balenie by som si nekúpila.

Samostatnú podkapitolu v tomto článku tvoria tzv. recidivisti, teda produkty, ktoré sa medzi spotrebovanými neobjavujú po prvý raz a určite nie naposledy:

Balea Nature Rasier Schaum (150 ml) je z kategórie "kupujem do aleluja", ale momentálne má u mňa stop-ku, keďže mám nakúpené dva holiace krémy značky EOS. Ale v budúcnosti sa k tejto pene určite plánujem vrátiť. Rovnako je na tom aj gél na intímnu hygienu Saforelle Soin Lavant Doux (100 ml), ktorý si určite kúpim znova, ale medzičasom ho prestriedavam s gélmi od iných značiek. To isté platí aj pre tekuté mydlo L Occitane Bonne Mere (500 ml), toto je tuším tretie balenie, ktoré som za posledné mesiace spotrebovala. Ešte stále ma neomrzelo, počkám na nejaké zľavy a kúpim znova. Posledným do tejto partie je jedno z mnohých spotrebovaných balení termálnej vody La Roche-Posay Eau Thermale (50 ml). Momentálne mám v zásobe dve od Avene, ale ani s touto sa nevidíme naposledy.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.