štvrtok 14. apríla 2016

PRVÉ DOJMY: Biotherm, Nivea, Clarins, Just

V poradí deviate prvé dojmy sa dnes zamerajú na dva produkty z kategórie pleťovej a dva z telovej kozmetiky. Ako sa u mňa zapísali, to vám prezradia nasledujúce riadky.


Biotherm Aquasource Deep Serum (1 ml) - hĺbkovo hydratačné pleťové sérum
Popis: Hĺbkovo hydratačné sérum, ktoré pomáha zlepšiť vzhľad  a kvalitu pokožky a zanecháva ju žiarivejšiu. Vhodné pre všetky typy pleti. Aplikujte pod denný a/alebo nočný krém. (Zdroj)
Prvé dojmy: Sérum s ľahkou mliečnou textúrou, ktoré na rozdiel od iných Biotherm produktov nevoňalo príliš silno. Predsalen som tam ale cítila niečo, čo mi prekážalo a objasnilo sa to pri prečítani zloženia - alcohol denat. Vzorka vydržala na dve použitia. Do pleti sa sérum vpilo až príliš rýchlo, mala som pocit, že po ňom neostala ani stopa a na pleti sa jeho prítomnosť nijako neprejavila.
Kúpila by som si plné balenie (50 ml/ 54 EUR): Už kvôli alkoholu v zložení nie. Ale aj keby si ho odmyslím, toto sérum ma absolútne nenadchlo a nevzbudilo vo mne nákupné túžby.

Nivea Body Milk (4 ml) - výživné telové mlieko pre suchú až veľmi suchú pokožku
Popis: Zamatovo hebká pokožka počas 24 hodín. Bohaté zloženie intenzívne vyživuje a viditeľne redukuje drsnosť suchej pokožky. Vďaka mandľovému oleju bude pokožka jemnejšia a vláčnejšia. (Zdroj: obal vzorky) 
Prvé dojmy: Opäť musím vyjadriť nespokojnosť s veľkosťou vzorky produktu určeného na telo. Štyri mililitre mi vystačili mi ledva na natretie nôh. Trochu ma pomýlil obrázok na obale, ale pri použití som zistila, že toto telové mlieko dôverne poznám od detstva, zvykla si ho kupovať mama. Pekne niveovsky vonia, ale to je asi tak jediné pozitívum. Inak je dosť husté, mastné, ťažko sa rozotiera aj vstrebáva a nato, že je určené pre suchú až veľmi suchú pokožku, tá hydratácia nebola žiaden hit. 
Kúpila by som si plné balenie (250 ml / 3,50 EUR): Nie, hoci telové produkty od tejto značky mám rada, preferujem ľahšie textúry.

Clarins Multi-Active Jour (2 ml) - denná starostlivosť
Popis: Viditeľne zmierňuje pre vrásky, podporuje rozjasnenie pleti, hydratáciu a mladistvý vzhľad pleti. (Zdroj: obal vzorky) 
Prvé dojmy: Svetloružový krém jemnej konzistencie nenechával na pleti mastný film a pleť pôsobila po použití sviežim dojmom. Vzorka mi vystačila na štyri použitia. Za zmienku stojí aj pekná vôňa s primeranou (pre mňa) intenzitou. 
Kúpila by som si plné balenie (50 ml/ 61,20 EUR): Nebyť tej horibilnej cenovky, už ho asi mám doma. Niektorý z krémov od tejto značky vhodný pre môj vek a typ pleti som chcela vyskúšať už dávno, a tento by mi podľa všetkého vyhovoval, ale cenovo je jednoducho mimo. Buď si počkám na nejakú veeeľmi výhodnú akciu alebo si nechám zájsť chuť.

Just Pedi Cream (5 ml) - krém na nohy
Popis: Rýchlo sa vstrebávajúci krém osviežuje, oživuje a uvoľňuje. Cenné oleje ošetrujú suchú a popraskanú pokožku a navracajú jej jemnosť. Obsahuje arniku, slez a šalviu. (Zdroj: obal vzorky) 
Prvé dojmy: Svieži stredne hustý mentolový krém, ktorý mi stačil na štyri použitia. Zapôsobil na mňa dobre, aj keď testovacia doba bola príliš krátka nato, aby som pozorovala výrazné zjemnenie pokožky na nohách (ktorú mám po zime ako strúhadlo).
Kúpila by som si plné balenie (100 ml/ 13,95 EUR): Som na vážkach. Krém bol príjemný a vyhovoval mi, ale ja som u krémov na nohy strašne nedôsledná a obávam sa, že by ho stihol osud jeho predchodcov - po pár použitiach by som naň pozabudla a po čase ho s hanbou expirovaný vyhodila.  


2 komentáre:

  1. Zaujal ma akurát krém od Clarins no tá cena. :D poznám aj lepšie krémy za takúto cenu, a ešte sú aj prírodné.
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na súťaž:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/04/1-blogove-narodeniny-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zas úplne nebazírujem na tom či je alebo nie je niečo prírodné, ale škoda, že si mi žiaden konkrétny neuviedla...

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.