pondelok 30. mája 2016

Spotrebované produkty - máj 2016

Nepamätám sa, kedy mi pribudlo za jeden mesiac toľko novej kozmetiky ako teraz v máji. Hotové orgie. Mala som narodeniny, plus som doplnila nejaké zásoby lokálne a ešte som aj objednala kozmetiku zo zahraničia. No a novinkám bolo treba uvoľniť miesto, čím sa dostávame k dnešným spotrebovancom.


Podsekciu opakovaných nákupov (tento raz v počte dva) otvára krém na ruky Biomains (50 ml) od Biothermu. Pre mňa absolútny must-have a dlhoročný obľúbenec, už mám v kúpené ďalšie balenie a používam ho v kancelárii. 

Po čase som sa vrátila k sprejovým antiperspirantom od Bourjois, Deodorant Tenderness (150 ml) s kvetom bavlny mal však slabšiu účinnosť, na akú som bola z minulosti zvyknutá. Magnóliový variant, ktorý používam aktuálne, je oveľa lepší.

O pleťovom toniku Sephora (200 ml) so ženšeňovým extraktom som písala tu. Bolo jemné, osviežilo a krásne voňalo. Do Sephory sa len tak nedostanem, ale ak áno a bude v ponuke, pravdepodobne si ho kúpim znovu.

NUXE Reve de Miel (4 g) - balzam na pery v tyčinke bol bohužiaľ len slabým odvarom toho v tégliku. Pery nevyživil ani nehydratoval, urobil na nich len mastný povlak a pod ním ostali suché. Na denné použitie sa nehodil vôbec, lebo ako podklad pod rúž bol tragický, ale presunula som ho do večernej rutiny a ako "nočný" balzam sa dal prežiť. Pochopiteľne si ho už druhý raz nekúpim. 

Avene Gentle Shower Gel (200 ml) - jemný sprchovací gél s obsahom termálnej vody a decentnou čistou vôňou podľa môjho vkusu. Umyl dobre bez pocitu vysušenia, občas som mohla vynechať aj následné krémovanie. Celkovo som bola s ním spokojná a príležitostne kúpim znova.

Just Almond Care Lotion (250 ml) - toto mandľové telové mlieko malo vyživovať a zvláčňovať, ale tak trochu zaostalo za mojimi očakávaniami. Postupne ako keby strácalo účinnosť, hoci zo začiatku sa ukazovalo celkom sľubne, Vzhľadom na pomer cena-výkon dám v budúcnosti prednosť iným telovým mliekam.

Nivea Creme Care Soap (250 ml) - toto tekuté mydlo na ruky nádherne voňalo ako klasický krém Nivea v modrom plechovom obale, a to je asi tak jediné pozitívum. Inak vysušovalo ruky strašným spôsobom a prinútilo ma vrátiť sa k tekutým marseillským mydlám. S týmto sa už (dúfam) nestretnem.

Maskám Dermacol HT 3D Hyaluron Therapy (2 x 8 g) a BT Cell (8 ml) som sa venovala v tomto článku. Hydratačnú masku si viem predstaviť kúpiť si ako núdzovku. Liftingová viditeľne účinkovala, ale bolo to sprevádzané nepríjemnými pocitmi na tvári, preto som ešte nespotrebovala druhé balenie, ktoré mám zatiaľ v zásobe.

V tom istom článku som spomenula aj celulózovú hubku od Ole Henriksen. Nie je síce spotrebovaná (pretože sa to ani nedá), ale ostala úplne nepoužiteľná, preto putuje do smetí. Ďalší kus z dvojbalenia aktuálne používam.  


2 komentáre:

  1. Nuxe sklamal, myslela som, že bude ako ten v tégliku. Avéne by som chcela vyskúšať tiež, dúfam, že bude niekedy v akcii. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 7 eur za sprchac je sice dost, ale mne vydrzal takmer pol roka...

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.