pondelok 25. júla 2016

Lakotéka #19: L`Oréal Color Riche v odtieni 503 Addictive Plum

Lak, o ktorom dnes budem písať, nemá úplne najletnejšiu farbu, na tom sa asi zhodneme. No oslovil ma asi v priebehu troch sekúnd, keď som ho pred časom zbadala u Lišky na blogu, Nie že by som podobných lakov už zopár nemala (ako sa dozviete ďalej v článku). Ku kúpe ma nakopli dve veci: moja celková spokojnosť s loréalovskými lakmi a ďalej informácia, že rad Color Riche onedlho končí Toto info mám z českých blogov, kde som sa aj dočítala, že v miestnych drogériách sa tieto laky vypredávajú za smiešne sumy. U nás, aspoň teda v DM, kam chodím, som si žiadnej takejto zmeny v cenovej politike nevšimla (o ostatných drogériách prehľad nemám). Ako náhrada príde nový Color Riche "a l`huile", teda s pridaným olejom. Malú ochutnávku nájdete napríklad tu.


Ale naspäť k tejto (aspoň podľa názvu) návykovej slivke. Hoci som v predchádzajúcom odstavci spomenula drogériu, tento odtieň som tam nezohnala, objavila som ho až vo FAnn parfumérii. Úžasne kombinuje fialové tóny s bordovými a mne viac než slivku pripomína zrelé maliny (moje obľúbené).

Lakuje sa jedna báseň. Naposledy (ak nerátam tento), som si nechty lakovala na vianočný večierok. Áno, asi to mnohých prekvapí, až takto som sa opustila. Ale aj po tak dlhej pauze som to vcelku dobre zvládla, za čo asi naviac vďačím tvaru štetca a stredne hustej konzistencii laku,


Výdrž rovnako nesklamala, ja za akúsi normu považujem päť pracovných dní a tie zvláda (v kombinácii s podlakom Millionails od Essie a nadlakom Insta-Dri od Sally Hansen). Samozrejme pri takejto tmavej farbe je treba dávať pozor na končeky nechtov a chrániť ich pred ošúchaním, pretože každá nedokonalosť sa hneď ukáže. 

Nezvyknem na svojom blogu nejako okato ponúkať k nákupom, ale v takejto výnimočnej situácii, akou je ukončenie predaja, si dovoľujem apelovať na všetkých váhavcov - kupujte, lebo už nebude. A je jedno, či sa vám zapáčila táto malinová slivka, alebo iný z nespočetného množstva odtieňov.

A keď už sme pri odtieňoch, na záver dávam skôr pre pobavenie mojich päť malinovo-bordovo-vínovo-fialových od rôznych značiek, aby bolo jasné, čo je mojou slabosťou.

  
Zľava doprava - Artdeco Ceramic Nail Lacquer 170 Metallic Raspberry trochu vybočuje svojim metalickým efektom - Essie 89 Raspberry vďaka vysokému podielu fialovej ťahá až do fuchsiova a je z tejto skupiny najžiarivejší a najnápadnejší - L`Oréal Color Riche 503 Addictive Plum je niekde na polceste mezi essieovskou malinou a opiovským vínom z Malagy - OPI Nail Lacquer Malaga Wine obsahuje najviac červenej a zo všetkých najviac ťahá do vínova (odtiaľ aj jeho názov) - Sothys Framboise (limitka jeseň-zima 2015/16), z tejto pätice je najtlmenejší a najviac nenápadný, ak sa samozrejme dá pri takomto odtieni hovoriť o nenápadnosti. 


2 komentáre:

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.