štvrtok 2. februára 2017

Výročníková GIVEAWAY

Február je v našej domácnosti narodeninový mesiac, a to predovšetkým kvôli nášmu najmladšiemu členovi, ale tak trochu aj kvôli blogu - ten oslávi 24. 2. neuveriteľné štyri roky. No a to je príležitosť obdarovať jednu z mojich verných čitateliek, preto vyhlasujem narodeninovú giveaway.


Vyskladala som balíček, ktorý obsahuje:
  • očný tieň Yves Rocher Intense Color v odtieni 03 Beige doré v plnom balení;
  • cestovné balenie (30 ml) micelárnej vody od Caudalie;
  • cestovné balenie (25 ml) jemného šampónu Klorane s ovsenným mliekom;
  • miniatúru mascary High Impact od Clinique a
  • šumivú tabletu do kúpeľa od Yves Rocher v parfumácii mandľa - kvet pomarančovníka.
A to celé vo veselej farebnej kozmetickej taštičke, do ktorej pridám niekoľko vzoriek krémov (alebo aj iného) napríklad od značiek Clarins, Clinique, Sothys (aby som menovala iba niektoré).

Len pre istotu dodávam, že produkty sú nové a nepoužité (očný tieň nemal na sebe žiadnu ochrannú fóliu a obal som otvorila iba kvôli fotke); giveaway nikto nesponzoruje, všetko pochádza z mojich prebytkov.


Nebude to zadarmo, ale ako je už u mňa zvykom, podmienky účasti sú veľmi jednoduché:
  1. Komentár pod článkom, v ktorom mi napíšete, či ste si niekedy kúpili (alebo sa chystáte si kúpiť) nejaký produkt na základe článku na mojom blogu (a ak áno, ako ste s ním boli spokojné);
  2. Do komentára pridáte e-mailovú adresu (kto má verejne v profile alebo blog lajkuje na FB, ten nemusí - ide len o to, aby sme sa vedeli skontaktovať kvôli odoslaniu výhry);
  3. Poštová adresa v SR alebo v ČR.
Každý sa môže zúčastniť jedným komentárom. Budem rada, ak sa stanete fanúšikmi blogu na Facebooku alebo ho začnete sledovať cez GFC alebo Bloglovin (ale podmienkou účasti to nie je).

Uzávierka je v nedeľu 19. februára 2017 na pravé poludnie; výherkyňu (prípadne výhercu) následne vyžrebujem pomocou random.org a výsledok zverejním v článku v nasledujúcom týždni.

7 komentárov:

  1. To je ale pekná GA a ešte krajšia nádielka ;o) Tu je môj postreh do zbierky:
    1) Tvoj blog sledujem už pomerne dlho, komentujem však len občas. Už dlhšie na základe Tvojich odporúčaní premýšľam nad kúpou hydratačného krémiku Moisture Surge od Clinique. Mala som vzorku a vyzerá byť pre mňa celkom vhodným kandidátom na kúpu, myslím však, že až na jar/leto. Ešte je v hre Hydra Quench od Clarins, tak potom dám vedieť, pre ktorý z nich dvoch som sa rozhodla ;o)
    2) Sledujem cez FB aj cez Bloglovin ;o)
    3) Splnené ;o)

    Prajem Ti príjemný narodeninový február a teším sa na Tvoje ďalšie články.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som vdaka blogu objavila rovno niekolko znaciek, ktore som dovtedy neskusila a niektore z nich ostali mojimi stalicami, ako napriklad pletovka od Avene, maska od Caudalie, tonik a krem od Clarins a BB krem od Erborian.

    Betty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, tvoj blog čítam rada, aj keď nie vždy komentujem. Veľmi ma zaujala tvoja recenzia na beauty blender, na ktorý sa rozhodne chystám taktiež :) No všeobecne máš množstvo článkov s kozmetickými prípravkami, ktoré by som chcela i ja vyskúšať :)
    Inak moc pekná súťaž! Gratulujem k blížiacim sa 4-ročným blogovým narodeninám a prajem veľa ďalších úspechov a radosti z blogovania :)
    Na FB ťa sledujem ako Klaudia Bruckova
    klaudysenjoyment@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ak kupujem daco od Nuxe, Clarins, Clinique, Biotherm tak vzdy nakuknem spatne na Tvoj blog, ci na dany vyrobok nemas recenziu. Zväcsa sa potom v skusenostiach s kozmetikou zhodneme.
    Kontakt: Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Po Tvojich odporucaniach som dostala do daru maskaru Clinique High Impact, ktoru som si nasledne aj kupila a som s nou velmi spokojna :) taktiez som si zakupila (nie toaletnu vodu ale parfum) Nina Ricci uz sa mi mina treba zakupit dalsi flakon :)

    kikus

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Velmi rada citam tvoj blog a preto posielam velku gratulaciu k 4. vyrociu, mas vela inspirativnych clankov na kozmetiku, vdaka tebe som vyskusala Clinique Moisture Sourge, momentlane sa chystam na odlicovaci balzam bud od Biotherm alebo Clinique, velmi ma tieto produkty zaujimaju a ty si ich velmi kladne doporucovala.
    Sledujem ta cez GFC July V
    july.velkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gratulujem k 4. výročiu a verím, že to s blogom pôjde stále lepšie, lebo tvoj blog si to svojím obsahom zaslúži, aby mal viac čitateľov :). Ja by som na základe tvojich recenzií najmä chcela vyskúšať niečo z pleťovky od Caudalie a od Sothys, potom odličovací balzam od Biothermu a najmä ďalej objavujem Clinique, či už pleťovku, tak aj dekoratívku :).
    email: bilberryday@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.