nedeľa 31. marca 2013

Starostlivosť o telo #1



 

Už som písala o pleťovke (tutu) s krátkou odbočkou k balzamom na pery, ale o telovke som sa ešte nezmienila. Tu je: 

Pri sprchovaní používam Korres Jasmine Showergel – sprcháč s vôňou jasmínu, ktorá je prírodná a preto vôbec nestúpa do hlavy (čo sa občas stáva najmä  syntetickým vôňam). Potom pokožku hydratujem telovým mliekom, momentálne je to Garnier Intensive 7 Days regeneračné telové mlieko s obsahom L-Bifidus a masla karité na veľmi suchú pokožku. Príjemné prekvapenie z DMka, defintívne jedno z lepších mliek.

Nie som fanúšikom telových peelingov, Clinique Sparkle Skin Body Exfoliating Cream používam, keď si spomeniem (cca raz za tri týždne) na telo a asi raz za týždeň na odstánenie suchej kože na chodidlách, kde je mimoriadne účinný. Po ňom aplikujem Avon Planet Spa Dead Sea Foot Cream. Ach, keby som nebola pohodlná a používala krém denne, hneď by moje chodidlá vyzerali inak. Musím sebakriticky priznať, že mám v tomto bode isté rezervy.

Čo sa týka pokožky rúk, krém Biotherm Biomains je zatiaľ ten naj krém na ruky (a nechty!), aký som kedy skúsila. Vyhovuje mi na ňom všetko – vôňa, konzistencia,  stupeň hydratácie. Navyše je vodeodolný, nemastný a obsahuje (i keď nízku) slnečnú ochranu. 

Ako antiperspirant používam Vichy Stress Resist, ktorý je deklaruje 72 hodinovú účinnosť, nad čím sa trochu pousmejem - keďže sa denne sprchujem, nemala som možnosť podrobiť ho tomuto testu. V každom prípade, pri bežnej “prevádzke” je účinný (len ho treba nechať na pokožke po aplikácii uschnúť, ale to je u guľôčok normálne).






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.