štvrtok 30. októbra 2014

Spotrebované produkty - október 2014

Masívne nákupy (teda aspoň v mojom meradle), ktoré som na blogu nedávno prezentovala, by mali znamenať, že treba staré veci spotrebovať, aby sa uvoľnilo miesto pre tie nové. A s októbrom som v tomto ohľade celkom spokojná. Aj keď desiatka nie je nejaké megačíslo, podarilo sa mi už druhý mesiac po sebe a snáď táto tendencia vydrží aj v novembri.


Lancôme Idole Ultra 24h (30 ml) - dlhotrvajúci make-up v odtieni 010 Beige Porcelaine som recenzovala tu. Aj keď flakón nevyzerá prázdny, už som z neho nič nevydolovala (hoci asi tri týždne bol postavený na hlave). S menšími prestávkami v používaní mi vydržal takmer rok. Zo začiatku som ho nanášala štetcom, postupne som prešla na aplikáciu pomocou hubky, pretože tak mi to vyhovovalo najlepšie. S make-upom som bola spokojná, ale neoslovil ma natoľko, aby som ho musela mať znova.

Nuxe Reve de Miel Hand and Nail Cream (75 ml) - tento krém na ruky mi nanešťastie vôbec nesadol; ani neviem čím to. Príliš hustý, príliš lepkavý, príliš aromatický? Ale keďže neznášam plytvanie, spotrebovala som ho ako krém na telo, kde mi ani jedno z uvedených negatív neprekážalo. Znovu si ho logicky nekúpim, v tejto kategórii som už svojich obľúbencov našla a ako krém na telo je to predsa len drahá záležitosť.

Avene Soothing Eye Contour Cream (10 ml) - upokojujúce účinky tohto krému som mala možnosť vyskúšať po podráždení očí micelárnou vodou a funguje naozaj skvele. Praktický je aj zúžený aplikátor, vďaka ktorému sa produkt presne dávkuje. Okrem upokojenia aj veľmi dobre hydratoval očné okolie. Toto balenie som dostala, ale viem si predstaviť, že by som si ho aj kúpila "za svoje".

Soap and Glory Clean on Me (75 ml) - ospevovaný (minimálne na UK blogoch) sprcháč som mala otvorený celkom dlho (od februára), keď vezmeme do úvahy, že sa jedná o cestovnú veľkosť. Bolo to hlavne preto, že vôňa mi až tak nesadla, tak som si priebežne od nej dávala pauzu. (Nebola vyslovene hnusná, len veľmi vtieravá, sladká až lepivá.) Nemám dôvod si ho kupovať opäť a vlastne ani nemám kde, keďže tento môj exemplár bol suvenír zo služobky v Írsku. 

L`Oréal Professionnel Serie Expert Instant Clear Nutritive (250 ml) - šampón proti lupinám na suché alebo farbené vlasy mi vyhovoval napriek tomu, že moje vlasy sú občas farbené, ale rozhodne nie suché. Teraz chcem vyskúšať inú značku šampónov, ale nevylučujem, že k tejto značke (a k tomuto konkrétnemu šampónu) sa po čase vrátim. 

Repetto Satin Body Lotion (100 ml) - toto saténové telové mlieko som hojne používala najmä v letných mesiacoch (namiesto parfumu), obľúbila som si ho a dokonca som ho zaradila medzi svoje letné TOPky. Bolo súčasťou darčekovej kazety, samostatne v predaji som ho nevidela, takže sa neviem vyjadriť k prípadnému opakovanému nákupu. 

Konjac Sponge - túto odličovaciu hubku som si kúpila s úmyslom používať ju na odstraňovanie pleťovej masky a tak som ju aj používala. Pri frekvenci raz do týždňa som ju tým pádom použila za tri mesiace dvanásť krát a už je v dezolátnom stave, navyše na jednej strane začala černieť (nechcem ani vedieť, čo to je). Takže z môjho pohľadu sa jednalo o celkom drahú "srandu" a to som ju kúpila s 20% zľavou. Druhý raz už si ju nekúpim.

Posledné tri prázdne obaly patria produktom, ktoré kupujem stále dookola a na blogu už o nich bola neraz reč, preto je zbytočné sa k nim znova vyjadrovať. Sú to krémová farba na vlasy Garnier Color Naturals Creme, holiaca pena Balea Nature Rasier Schaum (150 ml) a obnovujúci krém Avene Cicalfate (40 ml). O prvých dvoch som písala tu, recenziu na krém nájdete na tomto mieste. Zo všetkých už mám doma nové balenia (farbu dokonca v počte 2 ks).


PS: Do zajtrajšej polnoci máte možnosť zúčastniť sa giveaway o vlasové produkty L`Oréal Professionnel a KMS California. Podrobnosti nájdete na konci tohto článku.


4 komentáre:

  1. Teint Idole Ultra je kvalitny make up, ale ako pises, nie je to nic dychberuce. Efektom na pleti sa mi velmi paci Teint Miracle, ale zial moja T zona z neho salie :( Mala som aj spominany ocny krem od Avene a suhlasim s tym co pises, mne celkovo Avene velmi sedela, jeden cas som pouzivala pletovku takmer komplet od nich. Moja hviezda bol Antirougeurs, perfektne fungoval na zacervenanie pleti, nastastie tieto problemy mam uz len sporadicky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz mam doma od Avene mini ocny krem YstheAL, ale neviem, kedy sa dostane na rad. Postupne prechadzam ich portfoliom a popri tom aj odporucam dalej, napr. moja sestra ma problemy so zacervenanim, takze bez Antirougeurs uz ani na krok.

      Odstrániť
  2. Clean on Me od Soap and Glory ja naopak zboznujem :) mam full size a mina sa mi velmi rychlo, kedze mi dost sadla vona a nemam po nom vysusenu pokozku.
    Inak pekny a zaujimavy blog, zacinam sledovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mna to s nim bolo ako na hojdacke, ked som ho dlhsie nepouzila, tak ta vona sa mi aj pacila, ale ked som ho potom pouzila par dni po sebe, tak som nemohla a zas som si musela dat pauzu... take zvlastne to bolo. Dakujem za kompliment, aj ja ta zacinam sledovat :)

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.