pondelok 30. januára 2017

Spotrebované produkty - január 2017

V dnešnom článku prinášam prvých tohtoročných spotrebovancov, ktorých som pre prehľadnosť zoradila do viacerých podkategórií.


Ako prvých tu mám takzvaných recidivistov, ktorých zastupujú dva produkty - relaxačné telové mlieko (390 ml) s vôňou mandle a kvetu pomarančovníka od Yves Rocher a termálna voda v spreji (50 ml) od Uriage. Oba si časom určite kúpim znova.

Ďalej som zaradila nekozmetickú záležitosť - vianočnú (zimnú) sviečku Durance Au Pied du Sapin (180 g). Písala som o nej v tomto článku, je úžasná a dodala nášmu bytu počas Vianoc skvelú atmosféru zimného lesa. Vyhorela rovnomerne až do úplného dna. Ak bude príležitosť, kúpim si ju aj na ďalšie Vianoce.

Nasledujúca trojica sú nespotrebovanci, ktorí ma sklamali a vyhadzujem ich. Ide o masku Marionnaud Hydra & Sublim (75 ml), zmatňujúce papieriky od Marionaud Le Voyage (50 ks) a od Yves Rocher Zero Defaut Oil Control Blotting Papers (50 ks). O všetkých troch som písala tu a je jasné, že ich už v živote nechcem vidieť.

Ani Truly Waterproof Mascara od Clarins (7 ml) nie je úplne spotrebovaná, a hoci sa na obale píše, že je možné ju používať 18 mesiacov po otvorení, ja som nastavená na šesťmesačný limit. O mascare som viac písala v tomto článku a bola fajn, ale nie až tak výnimočná, že by som ju musela mať znova.

Guľôčkový antiperspirant Bourjois Deodorant Invisible Roll-on (50 ml) nádherne púdrovo voňal a tá vôňa sa ma držala celý deň (ale nikdy nebola tak silná, aby prebila vôňu parfumu). Účinnosť však hodnotím iba ako priemernú a navyše obsahoval alkohol, takže si ho znova nekúpim. Viac mi od tejto značky vyhovujú dezodoranty a antiperspiranty v sprejovej forme.

Caudalie Vinotherapie Crushed Cabernet Scrub (150 g) - tento telový peeling (článok tu) som si veľmi obľúbila, páčila sa mi jeho povzbudzujúca vôňa aj veľkosť a počet zrniečok v peelingovej zmesi. Nenechával na pokožke olejový povlak, čo je pre mňa asi jeho jediné negatívum. Príležitostne si ho kúpim znova.

Bioderma Hydrabio Tonic (250 ml) - táto pleťová voda mala mať okrem hydratačných aj rozjasňujúce účinky. Tie potvrdiť nemôžem, ale inak to bol dobrý produkt na ranné prebudenie a osvieženie pleti. Keďže je opäť na Slovensku normálne dostupná (napríklad v DM), je pravdepodobné, že si ju v budúcnosti opäť zaobstarám.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.