pondelok 29. mája 2017

Spotrebované produkty - máj 2017

Po štvrtkovom "new in" článku, kde ste si mohli prečítať, čo mi v máji pribudlo, si dnes dáme "old out" - teda stručný prehľad toho, s čím sa tento mesiac lúčim.


Z blogu už dôverne poznáte štyri produkty. Očný krém Clinique All about Eyes (15 ml), od ktorého si teraz dávam pauzu, ale určite sa v budúcnosti k nemu vrátim. Vyživujúci telový balzam Yves Rocher z radu Tradition de Hammam (150 ml) ma síce pri opakovanom použití neuchvátil, ale v rezerve mám ešte jedno balenie, ktoré určite spotrebujem. Marionnaud celulózovú hubku vyhadzujem, ale ďalšie štyri mám v zásobe. Hydratačný krém Clarins HydraQuench Cream (50 ml) sa už bohužiaľ nevyrába, inak by som určite siahla po ďalšom balení.

To isté sa týka séra z rovnakého radu - Clarins HydraQuench (15 ml, článok tu), ale nebránim sa vyskúšaniu produktov z inovovaného radu Hydra-Essentiel.

Set na pedikúru Home Spa Pedicure Set od Pure Fiji som recenzovala tu a stále platí, že v plnom balení by som si kúpila telové maslo, ostatné produkty ma nepresvedčili.

Celulózovým maskám Starskin Eye Catcher Smoothing Bio-Cellulose Eye Mask a Marionnaud Pick and Go Biocellulose Hydraing Mask som sa venovala v tomto článku. Tá prvá ma nezaujala, ale tá druhá áno, a už mám doma ďalšie balenie.

Holiaca pena Nivea (200 ml) bol fajn drogériový kúsok (písala som o nej tu), u nás sa síce nepredáva, ale keď pôjdem najbližšie do Rakúska, určite si tam kúpim ďalší exemplár.

Evian Facial Spray (150 ml) je tiež vec dovezená zo zahraničia, ktorá síce nie je tak jemná, ako napríklad jej náprotivok od Avene, ale používala som ju rada. Pleť jemne osviežila a pripravila na ďalšiu starostlivosť. Aj cenu mala príjemnú (drogériovú). Dúfam, že budem mať možnosť kúpiť si niekedy ďalšie balenie.


2 komentáre:

  1. Ach škoda tej peny, no hádam sa objaví raz aj u nás. Dávam tomu 5 rokov ako vždy. Podobne sme na tom boli dlho s maslami na pery Nivea či šampónmi Batiste, no už to našťastie dostať aj u nás. Ja som dokonca čítala, že Balea má aj olej na holenie, ale nevidela som ho ani na Slovensku ani v Česku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, tie masla na pery, ja som si jedno doniesla z Londyna este v roku 2013 a u nas sa objavili pre rokom, mozno dvoma.... O tom oleji som este nepocula, ja som niekedy davno skusala na holenie detsky olej (Johnsons), ale to vobec nefungovalo a skoro som sa zabila vo vani... :-P

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.