štvrtok 3. augusta 2017

HAUL: Júlové nákupy vo Viedni a Bratislave

Aj v júli mi pribudla nová kozmetika, pričom sa mi podarilo využiť opäť pár zaujímavých akcií a ponúk. Až na jednu výnimku to boli veci, ktorých nákup som plánovala a takmer vo všetkých prípadoch sa jedná o opakované nákupy produktov, ktoré sa osvedčili v minulosti.


Začnem mini nákupom z rakúskeho reťazca BIPA. Pred cca dvoma týždňami sme navštívili Viedeň za účelom prehliadky miestnej ZOO. Bol to rodinný deň, takže nejaké brutálne nákupy som si nesľubovala a nakoniec som bola rada, že sa mi podarilo vybaviť drogérkový shopping na miestnej Hlavnej stanici pár minút pred odchodom vlaku.


Kúpila som si už z blogu známe záležitosti - odličovacie tampóny Demak`up Expert (rovno dva kusy) a holiace potreby, teda penu a žiletky značky Nivea. Poslednou položkou bol lak z môjho letného wishlistu Color Riche a l`huile od L`Oréalu v u nás nedostupnom odtieni 224 Rose Ballet. Už ho poctivo nosím a lakovací článok o ňom chystám ešte tento mesiac. Iné som nestihla, aj keď ma trochu mrzelo, že mi neostalo aspoň pár minút času na prešmejdenie predajne Muller.

Zvyšné nákupy som zrealizovala pri rôznych príležitostiach v Bratislave. Najprv ten neplánovaný - Avene mal (a možno ešte stále má) super ponuku vo svojich partnerských lekárňach - k nákupu plnej veľkosti pleťového tonika jedno polovičné zdarma. Tento produkt sa už na blogu objavil - v jeho prvopočiatkoch, a odvtedy stihol zmeniť obal. Okrem tonika je v takejto špeciálnej ponuke "1+1/2" aj pleťové mlieko alebo micelárna voda. K tomuto nákupu som dostala mini balenie micelárky Cleanance, ale obávam sa, že to nebude pre mňa, jednak nemám zmiešanú až mastnú pleť a druhak micelárne vody nepoužívam.


Pri klasickom rodinnom drogérkovom nákupe som zase naďabila na telový peeling Oil Beauty od Garnier, ktorý sa tiež nachádza na mojom aktuálnom wishliste. Keďže momentálne používaný peeling sa už nebezpečne priblížil k svojmu dnu, nebolo nad čím váhať a tento jeho následník putoval so mnou domov.

Posledné dve položky sa týkajú značky Clinique. Najprv som použila kupón z letnej zľavovej knižky (25%) od FAnn (a k tomu ako vždy Ticket Compliments) a kúpila si nočný krém Clinique Smart Night v plnom balení (mala som už dve deluxe samples balenia a dosť sa mi pozdával). Uplynulý víkend bola zase zľava 25% na všetko v butiku, a to som využila na doplnenie zásob Bottom Lash Mascary. Tá mimochodom bude končiť - aj keď teda neviem, či len u nás alebo celosvetovo - takže kto ju miluje tak ako ja, treba sa predzásobiť (ja mám v rezerve dva kusy a tretí som začala používať minulý týždeň, čiže najbližší cca rok a pol som zabezpečená); prípadne ak ste doteraz s nákupom váhali, tak toto je možno posledná príležitosť.


2 komentáre:

  1. Ten Garnier peeling musím vyskúšať, celkom sa mi pozdáva ;), ďakujem za tip

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo :) snad ti to nebude trvat x rokov ako mne :D

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.