nedeľa 2. júna 2013

RECENZIA: Sezónne ošetrenie pleti Sothys jar/leto 2013 (broskyňa a marhuľa) v salóne Laurentis

Jedným zo spôsobov, ako zaručene zrelaxovať, je pre mňa návšteva kozmetického salónu. Len tak si ľahnúť a niekto iný sa u mňa postará a ako bonus na záver odídem s vyčistenou a ošetrenou pleťou. Mojim obľúbeným miestom je salón Laurentis situovaný v priestoroch hotela Chopin v Bratislave, v ktorom  pracujú s produktami značky Sothys. Do Laurentisu chodím prakticky od jeho vzniku - síce nepravidelne, ale snažím sa, aby to bolo cca každých 8 - 10 týždňov. 
obrázok prevzatý zo stránok salónu Laurentis s ich láskavým dovolením
Moja posledná návšteva prebehla v druhej polovici apríla a kozmetička Adriana mi ponúkla novinku - sezónne ošetrenie na jar/leto 2013, ktorým je kombinácia broskyňa a marhuľa, kúra plnú vitamínov pre novú energiu, a že som ju po tej nekonečnej zime potrebovala. Hoci priznám sa, že na prvé počutie ma to veľmi neoslovilo - ako som už viac krát písala na blogu, ovocné vône a ešte k tomu na tvári nie sú mojou prvou voľbou. Našťastie, jednalo sa o veľmi jemnú vôňu, ktorá časom odznela, takže som sa nechala presvedčiť.

Na úvod mi Adriana odlíčila oči a vyčistila pleť pleťovým mliekom a vodou. Následne naniesla peelingovú masku 2 v 1 (s obsahom broskyňového a marhuľového extraktu) a potom prišla na rad moja najobľúbenejśia časť - relaxácia a masáž tváre, krku, dekoltu a trapéz Digi-estethique (technika patentovaná firmou Sothys). Z tejto časti si toho nikdy veľa nepamätám, pretože sa uplne uvoľním a pravidelne zadriemem :) 

Po masáži nasledovalo nanesenie okysličujucej minerálnej starostlivosti a pleťovej masky pre hydratáciu pleti, ktorá je zlupovacia. To znamená, že sa aplikuje na tvár v hrubej vrstve a po zaschnutí sa zlúpne vcelku. Medzitým mi Adriana ešte upravila a nafarbila obočie (to je činnosť, ktorú tiež radšej zverím profesionálnej kozmetičke). Po odstránení masky nasledovala ešte jedna porcia okysličujucej minerálnej starostlivosti a na záver pleťový krém. Všetky použité výrobky mali príjemú textúru a ako som už písala, nevtieravú vôňu. Ak by som chcela, Adriana mi ponúkla ešte ľahký make-up. Keďže ja chodím na ošetrenei vo večerných hodinách a po ňom idem rovno domov, túto ponuku nevyužívam, ale je fajn, že tu táto možnosť je.

Po tomto ošetrení našla moja pleť nový elán a jas. Odporučila by som ho každému, kto chce po dlhej zime dopriať svojej pleti aj trochu iný level starostlivosti ako len domáce ošetrenie. A komu by nevyhovovala táto sezónna kúra, môže si vybrať z množstva iných ošetrení pre dámy či pánov, ktoré salón Laurentis ponúka. Navyše má zákazník/zákazníčka možnosť zakúpiť si produkty pleťovej, telovej aj dekoratívnej kozmetiky značky Sothys priamo v salóne. Prostredie salónu, jeho vybavenie (osobitne musím spomenúť úplne fantastické a nekonečne pohodlné lôžko, na ktorom sa mi ešte nestalo, že by mi stŕpli končatiny ako to bolo v iných salónoch) aj milý a profesionálny prístup personálu robia zo salónu Laurentis miesto, kam sa rada vraciam. (A to napriek tomu, že jeho poloha mi tak úplne nevyhovuje.. ale uznávam, že v tomto bode sa nedá vyhovieť všetkým).

Praktické info: Toto ošetrenie trvá cca 90 minút a stojí 49 EUR. S využitím kupónu z terminálu v DM Drogerie Markt v hodnote 40 bodov získate zľavu 15%. 
Kozmetický salón Laurentis sa nachádza v Bratislave v priestoroch hotela Chopin na 1. poschodí, na Galvaniho ulici 28 (pri nákupnom centre Avion). Viac info nájdete na www.laurentis.sk.  


1 komentár:

  1. Kozmetiku Sothys mam velmi rada. Kedysi, ked som este chodila pravidelne do kozmetickeho salonu, slo prave o zmluvny Sothys salon. Prestala som bohuzial kvoli kozmeticke, urobila taky kiks, kvoli ktoremu som sa zapovedala, ze tam znova nevkrocim. Ale na znacku ako taku spominam velmi dobre.

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.