pondelok 17. februára 2014

RECENZIA: Clinique High Impact Mascara

Mascara, o ktorej budem dnes písať, patrí do mojej súkromnej mascarovej TOP 3 a s odstupom sa k nej stále vraciam. Týmto predznamenávam, že táto recenzia sa bude niesť v pozitívnom duchu. Hoci táto mascara je na trhu už roky, nezaškodí si ju pripomenúť a vyzdvihnúť vlastnosti, ktorými si ma získala.


Bežne sa predáva v papierovom obale (bledom s kvietkovým vzorom ako všetky produkty dekoratívnej kozmetiky značky Clinique), ale tento exemplár bol súčasťou setu, preto obal nemá. Mascara je vyhotovená v elegantnej kombinácii farieb - sýta tmavozelená s jemnými tmavozelenými trblietkami so strieborným popisom a rovnako strieborným vrchnákom..

Klasická štetinová kefka tvorí asi jednu tretinu dĺžky aplikátora. Je veľmi hustá a na konci jemne zúžená. Kto je zvyknutý na "mokré" mascary, bude asi trochu zaskočený, lebo táto kefka naberá produkt v skôr menších množstvách, ale to nie je v žiadnom prípade pre mňa mínus (keďže v prípade nadmernerného množstva produktu kefku aj tak utieram do papierovej vreckovky). Veľkosť a tvar kefky vyhovujú môjmu tvaru očí a typu rias (dlhé ale bez objemu), každá riasa je obalená a dostane žiadaný objem bez zlepovania alebo efektu muších nôh. 


Farba sa neotláča na očnicový oblúk (veľmi dôležité, keďže mám hlboko posadené oči). Nemenej dôležité je pre mňa to, že drží celý deň riasy natočené (používam klieštky), neopadáva ani nerobí šmuhy. Je hypoalergénna a oftalmologicky testovaná. Vlastním ju v odtieni 01 Black, ale v predaji je aj čiernohnedá, občas sa dá zohnať aj v limitovanej edícii Brightening Black. 


Mini verzia tejto mascary býva pomerne často darčekom k nákupu pri rôznych marketingových akciách značky Clinique a v ničom nezaostáva za svojou "veľkou sestrou" plus na miniatúru vydrží pomerne dlho, takže je dobrým spôsobom ako otestovať tento produkt pre nákupom plného balenia.

Uvažujem o tom, že si zaobstarám túto mascaru aj vo verzii waterproof a to na letné obdobie. Ak sa tak stane, určite sa o tom na blogu dočítate.


2 komentáre:

  1. Už som ju zopár ráz mala v tejto plnej verzii a tiež waterproof. S waterproof som skákala v lete do bazéna ako o dušu spasenú a držala, ani sa nepohla, len sa, žiaľ, po tých náletoch, na riasach zlepila. Problém odlíčiť. Nedá sa ničím, len pomocou teplej vody prstami sťahovať z rias, čo je trošku nešikovné. Klasická - táto zelená, je skvelá.
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za komentar, stale hladam "tu pravu" waterproof, zatial som nemala stastie a ak, tak danu mascaru prestali vyrabat :(

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.