pondelok 29. septembra 2014

Spotrebované produkty - september 2014

Pomyselné ľady sa pohli a v septembri sa počet prázdnych obalov konečne zvýšil. Som rada, lebo to znamená, že môžem začať používať nejaké tie novinky a následne o nich písať na blog.


A-Derma Sensifluid (200 ml) - jemné odličovacie mlieko určené na citlivú pleť. Na dokonalé odlíčeneie/vyčistenie pleti boli treba až tri dávky z pumpičky, takže som ho spotrebovala celkom rýchlo. Bolo fajn, ale neohúrilo ma natoľko, že by som ho musela mať opäť.

Clinique Bottom Lash Mascara (2 ml) - pre mňa absolútny must-have, tento raz mi dokonca vydržala dlhšie ako predpísaných šesť mesiacov. Samozrejme kúpim znova.

MUFE Sens`eyes (100 ml) - tento odličovač vodeodolného make-upu som recenzovala tu. Som rada, že som mala možnosť ho používať a teoreticky niekedy v budúcnosti by som si ho kúpila opäť, keď naňho niekde (v zahraničí) natrafím, ale momentálne sa zameriam na iné odličovače. 

Collection Lasting Perfection Concealer (objem neuvedený) - v pomere kvalita/cena je toto asi ten najlepší korektor na svete. Dlhotrvajúci, nezalieza do vrások, perfektne kryje a navyše aj rozjasní očné okolie. Ešte mám jeden v zásobe. 

Mixa Anti-Dryness Body Milk (400 ml) - z ponuky troch telových mliek značky Mixa na našom trhu je toto "najľahšia" verzia - na normálnu až suchú pokožku. V lete mi vyhovovala, je ľahká, nemastná a príjemne sviežo vonia. O rok v lete kúpim zase, na zimu sa chystám zaobstarať si najhutnejší variant - pre suchú až veľmi suchú pokožku. 

Clinique Liquid Facial Soap Extra-Mild (30 ml) - pochádza zo známeho 3-step programu a v deluxe sample veľkosti bola bonusom k nákupu. Veľmi jemné a krémové tekuté mydlo tvár výborne vyčistilo bez pocitu napätia či vysušenia. Na použitie na cestách bolo fajn, ale plné balenie by som si nekúpila, keďže uprednostňujem iné formy odličovania/čistenia pleti. 

Clinique Clarifying Lotion 1 (30 ml) - pleťová voda (z rovnakého nákupu ako predchádzajúci produkt) svojmu účelu poslúžila - brala som si ju so sebou na cesty. Pri takom občasnom použití mi neprekážal ani obsah alkoholu, ale v plnom balení by som si ju nekúpila, lepšie mi vyhovuje verzia Mild.

Bourjois Minéral + Beauté (150 ml) dezodorant v spreji, ktorý neobsahuje alumínové soli, parabény ani alkohol. Vyhladenie podpazušia vďaka perleťovému extraktu som nezaznamenala, napriek tomu tento produkt chválim ako veľmi účinný a aj preto som ho zaradila medzi svoje TOP produkty "za rozumnú cenu". Znovu si ho ale nekúpim, lebo preferujem verziu s vôňou pomarančového kvetu.

Clinique Super City Block SPF 40 (40 ml) - skvelý fluid na ochranu pred slnkom v mestských podmienkach, vhodný aj pre citlivú pleť a očné okolie. Na leto je pre mňa ideálny; s jeho dostupnosťou je to také kadejaké, ale dúfam, že budem mať možnosť si ho kúpiť znova..

Avene Masque Apaisant Hydratant (50 ml) - recenzia tejto upokojujúcej hydratačnej masky sa nachádza tu. Je to výborný produkt a určite sa časom k nej vrátim.


9 komentárov:

  1. Avene masku jsem si na základě tvých recenzí teď koupila a dneska večer doufám proběhne první test :) Ifoun

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvěle! I můj super suchý obličej byl po ní vláčný, což není běžné! Takže děkuji za tip :) Ifoun

      Odstrániť
    2. Jinak super maska je Omorovicza, měla jsem vzoreček a bylo to neuvěřitelné. Nadšení mě přešlo až po zjištění ceny plného balení. Ifoun

      Odstrániť
    3. super, som rada, ze si spokojna :) a ano, su take masky z rise snivania, ja "mam" taku od Sisley, tiez som ju velmi chcela, ale tie prachy za nu nedam...

      Odstrániť
  2. Masku od Avene jsem kdysi měla a přišla mi docela fajn, ale od té doby, co jsem objevila Krémovou masku od Hauschky, už nepoužívám nic jiného :) Tu bottom lash mascaru bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tu masku od Hauschky si znamenam, keby som nevedela, aku mam skusit najblizsie, dakujem za tip.

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.