pondelok 18. mája 2015

Narodeninový TAG

Na blogu bára.kára som našla tento tag a keďže sa mi páčil a je aj aktuálny (aktuálnejší ani nemôže byť), rozhodla som sa, že sa doňho pustím.


Kedy máš narodeniny?
Dnes, 18. mája.

Koľko budeš mať rokov?
25 (Ale no tak!) 35.

Najlepší darček, aký si kedy dostala?
Ťažko vybrať jeden, ale mám niekoľko "pamätných" darčekov. Keď som mala pätnásť, bola som paf z dvojkazeťáka, ktorý som dostala od rodičov. Ďalší super darček od nich (ktorý na rozdiel od dvojkazeťáka používam doteraz) bol krémový hrubý mäkkučký župan, ktorý som dostala tuším k 24-ke a ktorý je stale ako nový; prežil niekoľko sťahovaní (vrátane Paríža a naspäť) a bol so mnou aj pred rokom v pôrodnici. Ešte môžem spomenúť hodinky Swatch (k 26-ke), kabelku Oilily (k 30-tke) a Kindle (k 33-ke.), ktoré mi spoľahlivo slúžia do dnešného dňa.

Budeš tento rok robiť nejakú party, ak áno, akú?
Nebudem, nie som veľmi typ na hromadné oslavy.

Ako väčšinou oslavuješ narodeniny?
To je taká celkom kuriozita, ale s manželom oslavujeme narodeniny spolu, pretože je narodený v ten istý deň (aj mesiac, aj rok, … Som od neho staršia o štyridsať minút). Väčšinou oslavujeme tak, že v deň D si zablahoželáme a odovzdáme darčeky a najbližší weekend po ideme spolu na obed/ večeru. A ak sa ohlásia nejakí iní gratulanti, radi ich u nás doma uhostíme niečím vlastnoručne upečeným (tento rok mrkvovou tortou), ale ako som už napísala vyššie, nejaké hromadné oslavy neorganizujeme.

Koľké narodeniny boli tie najlepšie?
Ja dúfam, že tie najlepšie ma ešte len čakajú :)

Keby si mala neobmedzený rozpočet, ako by vyzerali tvoje narodeniny?
Moja prvá myšlienka je, že by som ušla niekam na druhú stranu zemegule do tepla a žila tam z toho neobmedzeného rozpočtu :) Ale možno by som sa nechala nakoniec prehovoriť aj na tú oslavu… prenajala by som vilu na Riviére, svojich blízkych by som dala dopraviť súkromným lietadlom a usporiadala by som nejakú tématickú garden party, kde by nám navaril top šéfkuchár (taký Cyril Lignac napríklad) a o polnoci by mi Happy Birthday zaspieval John Legend.

Čo si želáš k narodeninám?
Slovami vianočnej koledy “šťastie, zdravie, pokoj svätý…” A z hmotných vecí som si tento rok zaželala eau de parfum Black Opium od YSL.

Keby toto boli tvoje posledné narodeniny, čo by si robila?
No tak na to radšej ani nemyslím.

Ukáž nejakú fotku z tvojich narodenín.
Hneď v úvode článku je foto z mojich prvých narodeníni. Mimochodom, červené zamatové šaty, ktoré mám na nej oblečené, sú po mojej mame a mám ich odložené pre svoju dcéru (ak nejakú budem mať), prípadne neter (ak nejakú budem mať).

Máš nejaké narodeninové tradície?
Ako som písala vyššie, spoločný narodeninový obed či večera s manželom.

Čo sa zmenilo od posledných narodenín?
Po roku a pár mesiacoch materskej pauzy som sa vrátila do práce. Inak žiadna zásadná zmena.

Urobili ti kamaráti niekedy party ako prekvapko?
Okrem toho, že nie som typ na narodeninové oslavy, tak ešte navyše neznášam prekvapenia, takže sa o to radšej nikto nepokúša :)


8 komentárov:

  1. Všetko najlepšie k 25-tke :-) veľa super článkov, recenzií a všetkého čo nám prinášaš a spríjemňuješ bežný deň :-) evka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vsetko najlepsie k narodeninam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vsetko najlepsie k narodeninam!
    Prajem vela inspiracie do dalsieho blogovania

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc pěkný tag :) a všdhcno nejlepšíí :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    budu moc ráda, pokud se zapojíš :)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.