štvrtok 18. júna 2015

Wishlist - leto 2015

Čo by bol (pred)letný seriál bez letného wishlistu. Opäť som zatúžila po nejakých nových vecičkách, ktoré by som mohla zahrnúť do svojho kozmetického života. Sú to tieto:


Môjmu aktuálnemu korektoru od Collection Cosmetics sa už pomaly dívam na dno a zároveň šmejdím, čo by ho mohlo nahradiť. Donedávna som mala len jedného kandidáta – Radiant Creamy Concealer od Nars, ktorý už vyskúšal asi každý okrem mňa. Ale pred časom ma začala zaujímať iná novinka – korektor Naked Skin od Urban Decay. U týchto dvoch ma ale brzdí fakt, že si ich nemám kde osobne vyskúšať a správny odtieň v prípade očného korektora je záležitosť priam kapitálna. A tak asi zvíťazí ten tretí, keď už máme ten MAC Store v Bratislave a ja som v ňom ešte za pol roka existencie nebola, je najvyšší čas to napraviť a ktovie, možno odísť s novým korektorom (napríklad Pro-Longwear).

Ako som už písala v tejto recenzii, moja aktuálna mascara mi nie veľmi vyhovuje, preto by som ju rada prestriedala s nejakou inou. A uznávam, že kupovať mascaru v lekárni nie je veľmi „sexy“, ale Avene ma moju absolútnu dôveru na poli pleťovej, telovej aj slnečnej kozmetiky (a keby mali vlasovku, tak určite aj u nej), akurát tú ich dekoratívku veľmi nepoznám a rada by som.

Čo by bol wishlist bez odličovadiel. Dnes tu mám rovno dve. Jedno tuhé, balzamovité od značky Emma Hardie, ktoré sa predáva v peknom štartovacom balíčku aj s nejakými ďalšími proprietami. Ja myslím, že na leto a naše cesty-necesty bude veľmi vhodný. Pretože oleje sú super, ale u mňa s jemnou preferenciou na domáce použitie. Čím sa dostávam k ďalšej položke, micelárnemu oleju od Vichy, ktorý som na pár blogoch zaznamenala, nejaké búrlivé ovácie navyvolal, ale ja som z prečítaných recenzií skôr nadobudla pocit, že dotyčné dámy nevedia, ako ho správne používať. Nebude preto odveci presvedčiť sa na vlastný face.

Posledná vec – eos-ky. EOS je skratka „evolution of smooth“ a hoci ich balzamy na pery v tvare vajca ma absolútne nelákajú, odkedy som na blogu Zlatosféra zistila, že vyrábajú aj holiace krémy, chcem skúsiť, aká je tá evolúcia hladkosti. Jediná dilema (resp. „trilema“), ktorú vôňu si vybrať. Moje najväčšie sympatie má vanilka, ale na leto možno uprednostním ovocnú (malina + granátové jablko) alebo kvetovú (levanduľa + jasmín) vôňu.

A na záver ako vždy ponúkam rekapituláciu ako dopadol predchádzajúci wishlist.


Vynikajúco – sedem zo siedmich položiek kúpených a okrem dvoch (Clarins tonikum a krém Hydraphase Intense Legere od LRP) aj otestovaných a zrecenzovaných:


Maska Crème Fraîche de Beauté od NUXE – recenzia tu;
Mascara Volume 1 Seconde Waterproof od Bourjois – recenzia tu;
Magnetická paletka Sephora by Z palette – článok tu;
Make-up Diorskin Star od Diora – recenzia tu;
Ochranný fluid Even Better Dark Spot Defense SPF 45 od Clinique – recenzia tu. 

  

2 komentáre:

  1. Som zvedava na recenziu Clarins tonika. Dostala som ho ako sucast cestovneho balenia, ale este caka v policke na svoju prilezitost.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uvidime, kto ho zrecenzuje skor, ja mam este stale to od L`Oreal a nejako pomaly sa mina...

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.