pondelok 29. augusta 2016

Spotrebované produkty - august 2016

Augustovi spotrebovanci sú tu! Prvú časť som uviedla trochu netradične v tomto článku a dnes tu mám početný zvyšok.


Obľúbenú kategóriu recidivistov zastupujú dnes len dva produkty. Bezacetónový odlakovač Ebelin (200 ml) si určite kúpim znova, ak ste čítali môj článok o starostlivosti o nechty, asi chápete prečo. BB krém od Erborian (15 ml) v svetlom odtieni Clair ma v novej verzii najprv nepresvedčil, ale neskôr som si ho veľmi obľúbila. O rok v lete si prevdepodobne ďalšie malé balenie zaobstarám.

Ochranné mlieko Avene SPF 50+ (200 ml) je pozostatok minulého leta, ktorý už mal byť na smetisku dejín, lebo ho mám otvorený určite dlhšie ako odporúčaných 12 mesiacov. Keďže bol fajn a produkty slnečnej ochrany tejto značky majú moju dôveru, nevylučujem, že sa k nemu opäť vrátim.

Minerálka v spreji Uriage (150 ml) bola veľmi príjemná, rada som ju používala (viac o nej na konci tohto článku). V kancelárii mám ešte jedno malé balenie a niekedy si ju pravdepodobne kúpim zase, aj keď nevýhodou je, že v SR ju nedostať v oficiálnej distribúcii a v ČR sa dá kúpiť iba v lekárňach Dr. Max.

Cestovný set miniatúr značky Caudalie som recenzovala tu. Na základe pozitívnych skúseností som si už stihla znovu kúpiť dva produkty - olej a sprcháč. Možno si kúpim aj ten krém, aj keď nie v blízkej budúcnosti.

Čistiace gél na tvár Karin Herzog Professional Cleansing (25 ml) som dostala na recenziu a aj keď naň nemôžem napísať nič negatívne, jeho kúpa je pre mňa kvôli cene plného balenia nereálna. Úprimne, ak by som mala takú čiastku vraziť do produktu na čistenie/odličovanie, radšej by som si kúpila olej od Shu Uemura.

Relaxačné telové mlieko Yves Rocher (390 ml) voňajúce ako kvet pomarnačovníka a mandľa si ma získalo najmä svojou vôňou a samozrejme, že si ho kúpim znova. Aj preto, že sprcháč z toho istého radu som ešte nestihla spotrebovať a neviem si predstaviť použiť k nemu iné telové mlieko.

Helena Rubinstein Powercell Eye Cream (3 ml) - táto vzorka bola súčasťou setu a nejako výraznejšie sa do môjho povedomia nezapísala. Očných krémov mám momentálne v zásobe dosť a nad kúpou tohto v plnom balení neuvažujem.

Zmatňujúce papieriky Sephora (50 kusov) s názvom Keep Matt! mám už strašne dlho a asi sa na nich podpísal aj zub času, lebo na nose nechávali biely povlak, ktorý som musela oprašovať papierovou vrekcovkou. Na odstránenie lesku na T-zóne boli fajn, ale poznám aj lepšie a hlavne bez bieleho poprašku. V tento verzii sa už nevyrábajú, preto si ich (logicky) ani nekúpim.

Dnes už kultová očná linka Tattoo Liner (0,55 ml) od Kat von D v čiernom odtieni Trooper (recenzia tu) mi po roku (nepravidelného) používania vyschla, takže je čas sa rozlúčiť. Očné linky nie sú mojou silnou stránkou, ale s týmito som sa vedela dopracovať k príčetnému výsledku. Momentálne chcem vyskúšať podobné linky od značky Clinique, ale k týmto by som sa časom možno vrátila.


4 komentáre:

  1. inak Uriage je distribuovaná aj do Iránu, vlastne tam som sa s touto kozmetikou výraznejšie stretla. Mala som veľmi príjemnú pleťovú vodu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tu idem hned pohladat :) pletove vody, to je moje! Inak skoda tej (ne)distribucie v SR, aj ked nie som zakaznikom Dr. Maxa. A na parfums by sa mi nechcelo objednavat uz vobec.

      Odstrániť
  2. Z tohoto poznám akurát Ebelin odlakovač, a ten mi nevyhovoval. Strašne mi vysušoval nechty.

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si hned po odlakovani umyjem ruky a potom nakremujem, problem s vysusanim som nikdy nemala.

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.