pondelok 27. marca 2017

HAUL: Marcové nákupné víkendy

V dnešnm článku predstavím svoje úlovky nie z jedného, ale rovno z dvoch nákupných víkendov. (Aj keď slovo "víkendy" je veľmi nadnesené, pretože samotný nákup mi v prvom prípade trval možno hodinu, v druhom ešte menej.) Ako každý rok, aj teraz som sa chystala predovšetkým na Hriešne dobré nákupy do Auparku. Keďže som tam ale nekúpila úplne všetko, čo som mala v úmysle, rozhodla som sa využiť aj zľavovú akciu konajúcu sa o týždeň neskôr v nákupnom centre Eurovea (kupóny boli priložené v časopise Evita, ale ja som ho nekupovala, dostala som ich v práci).


Vezmem to chronologicky. Na auparkovské nákupy som si vyhradila čas v piatok poobede a až na drobnosti som išla podľa zoznamu. Skôr ma frustrovalo, že som nenašla úplne všetko, čo som na ňom mala. To sa týka hlavne FAnn parfumérie (zľava na vybrané značky 30%, na ostatné 20%), kde som nakoniec odišla s jednou položkou, ale zase treba povedať, že najhodnotnejšou. Eau de parfum Neroli Portofino od značky Tom Ford bola aj na mojom wishliste, a teda nebolo nad čím váhať. K nákupu som si vypýtala vzorku nočného krému Multi-Active od Clarins (a dostala som aj denný), pretože uvažujem o jeho kúpe a naslepo sa mi taký drahý krém kupovať nechce.

V Marionnaud (20% na celý sortiment a 2+1 na ich privátnu značku) som cielila na mascaru Armani Eyes to Kill Wet, taktiež z wishlistu. Okrem nej som doplnila zásoby obľúbených produktov ich privátnej značky. K sprchovacej hubke a vatovým tampónom som chcela pridať balenie celulózových hubiek, ale nemali. Keď už bola tá "dva plus jednotka" (teda pri nákupe troch produktov privátnej značky ten najlacnejší zadarmo), bola by škoda ju nevyužiť, a tak som si vzala aj novinkovú textilnú hydratačnú masku z radu Pick and Go. No a potom sa mi podarila kúpa roka. Telové mlieko Biotherm som už dlho chcela vyskúšať, ale tá cena v našich parfumérkach je doslova brutálna (42 eur za 200 ml). A tu som ho našla v sete Hydrating Body Programme v polovičnej veľkosti spolu s miniatúrkou vône L`Eau (ktorá by mala voňať rovnako) za 10,90! Aj k tomuto nákupu som dostala jednu vzorku - eau de parfum Baiser fou od Cartier, ktorá sa mi na prvý očuch dosť páči. Inak som si všimla, že v predajni mali ešte pomerne dosť vianočných setov rôznych high-end značiek za znížené ceny (-25 alebo -30%), tak kto máte do tejto pobočky blízko, určite sa oplatí isť to podrobnejšie preskúmať.


V L`Occitane (20% na celý sortiment okrem radu Divine, kde to bolo obmedzené iba na sety produktov) som tiež išla podľa wishlistu a urobila som si radosť balzamom na pery Pivoine Sublime v bezfarebnej verzii (existujú aj štyri jemne tónované, ale žiadna ma nechytila za srdce) a sprchovacím peelingom z mandľového radu, ktorý je mojim dlhoročným favoritom, ale som ho teraz dlhšie nemala, a už mi chýbal. Pri pokladni som ešte pridala "mydlo solidarity", z ktorého výťažok putuje organizáciám, ktoré zaisťujú vo svete kvalitnú starostlivosť o zrak (na tento produkt sa z pochopiteľných dôvodov zľava nevzťahovala). K nákupu som dostala vzorku mandľového krému na telo (to je presne ten, o ktorom som písala v predchádzajúcom článku) a "návnadu" na novinkový parfum Terre de lumiere, ktorý prichádza na trh v najbližších týždňoch.

V Yves Rocher (zľava 35% na jeden výrobok okrem tých so zeleným bodom a darček k nákupu nad 15 EUR - na ten som nedosiahla, takže ani neviem, čo to bolo) som sa dozásobila takou mojou klasikou - dvojfázovým odličovačom v novom balení (s odklápacím viečkom, 3x hurá!) a ďalším balením telového mlieka s voňavou kombináciou mandľa + kvet pomarančovníka.


Ako som už písala na Facebooku, Eurovea mala o niečo menej zaujímavé zľavy, a nebyť toho, že som zľavovú knižku dostala, veľmi pravdepodobne by som tento nákupný event úplne vynechala. Obe spomenuté parfumérky mali 20% na všetko a Yves Rocher iba 30% na jeden produkt. Vo FAnn som si kúpila balzam na pery Daily Energizer Lovely Lip Balm od Clarins v limitovanej edícii "Kiss". V Marionnaud som chcela tie celulózové hubky, ale ani v tejto pobočke ich nemali (dúfam, že je to len momentálny výpadok a neznamená to, že zase jedna dobrá a lacná vec zmizne z trhu!). No ale keď už som tam bola, napadlo mi, že by som si mohla zobrať do zásoby ešte jeden biothermácky set. Tento raz som siahla po možnosti č. 2, ktorá okrem telového mlieka obsahuje aj slušnú miniatúru Lait de douche, čo je vlastne sprcháč, ale vo forme mliečnej emulzie. Cena bola rovnaká ako pri prvej verzii. A keďže jeden parfum s neroli v názve sa mi málil, do Yves Rocher som si šla kúpiť eau de parfum z radu Secrets d`Essence v menšej veľkosti (30 ml). Vyhliadnutú ju mám už nejaký čas, ale túto menšiu verziu som videla iba v pobočke Eurovea, inde som sa stretla len s 50 ml balením, ktoré sa mi zdalo zbytočne veľké.


6 komentárov:

  1. S telovym mliekom Biotherm som bola spokojna, ale ako pises, ceny su dost vysoke. Vidim to tiez na nejaky cestovny set v duty free shope.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po dlhom case idem komentovat, lezim doma s nejakym virusom. Citam pravidelne, ale z mobilu sa mi zle komentuje a vecer doma mam ine starosti-radosti...
    Nakupy pekne...tie clarins kremy mam doma, su vyborne. Len mam s touto znackou taky problem, ze je plna chemie, v nezavislom fr. spotrebitelskom casopise dostali velmi zle hodnotenie, takze ked dospotrebujem cely arzenal, co mam doma, rozmyslam ci nezacnem hladat ine moznosti...napriklad to telove mlieko Biotherm, co tu citam, poobzeram sa asi po nom...
    Ak by si mala chut rozsirit si obzory na produkty na vlasy, naturissimo ma prave v predaji maly testovaci box, uz ho mam doma a som spokojna, testovacie vzorky su dostatocne velke.
    https://www.naturisimo.com/products.cfm?id=2504

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tesim sa, ze si sa po case ozvala, o tom komplikovanom komentovani z mobilu bohuzial viem :( to s tym Clarinsom je mrzute, pritom oni sami sa popisuju takmer ako "prirodna znacka" (vo velkych uvodzovkach) - kedykolvek maju nejaku liciaciu ci predvadzaciu akciu v parfumerke, tak sa to toci okolo toho, ale prirodne extrakty su zakladom ich produktov.

      Skusala som ten tvoj odkaz, ale bohuzial sa mi stranka nepodarila zobrazit, skoda.

      Odstrániť
  3. Skus este tento: https://www.naturisimo.com/features/perfect_hair_mar17.cfm
    Inac nechapem, lebo na facebooku blogu Zapisky pro lisku uvadza blogerka rovnaky link.

    Vsak u nas sa tiez uvadzaju ako takmer prirodna znacka. Naposledy v tom casopise o ich pletovom mlieku Lait Hydratant Corps Soyeux doslova napisali, ze rozhodne ho nekupovat pre zdraviu skodlive zlozenie a to som ho uz mala doma prepripravene vo virtualnom kosiku na najblizsi nakup. Tak neviem...ja s nimi mam pritom len same vyborne skusenosti. Jedine, co som doteraz vyhodila, bol ten ich slavny olejicek na pery, lebo sa mi pokazil.


    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vobec mi to nefunguje, nenacita mi ani hlavnu stranku Naturisimo :(

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.