štvrtok 26. októbra 2017

Spotrebované produkty - október 2017

Dnes trochu predbehnem udalosti. Nie sme totiž ešte úplne na konci októbra, ale povestná taška na empties sa naplnila po okraj a ďalšie prázdne obaly by už nebolo kam dávať, preto ju (nielen symbolicky) vyprázdňujem práve týmto článkom.


Čo už z blogu notoricky poznáte a nebudem sa pri tom zvlášť pristavovať - mandľový sprchový peeling od L`Occitane (200 ml), odličovacie tampóny Demak`up Expert (70 ks) a emulziu DDML+ (30 ml) od Clinique. Všetko sú to moje stálice a rozhodne si ich kúpim ešte mnoho krát.

Krém na holenie EOS (207 ml) tiež nie je na blogu nováčikom, ale parfumáciu Tropical fruit som mala prvý raz a dovoľujem si tvrdiť, že naposledy. Absolútne mi nešla pod nos, našťastie, nebola veľmi intenzívna, a tak sa dala prežiť. Inak mám tento produkt veľmi rada, no kupovať si ho budem jedine vo verzii Vanilla bliss.

Trojicu jednorazových pleťových masiek značky Sephora na tvár (s ružou), nohy (mandľová) a ruky (arganová) som recenzovala na tomto mieste. Stále platí, že znova by som si kúpila iba tú ružovú, zvyšné dve ma až tak nezaujali.

O balzame na pery od Avene pre citlivé pery (4 g) som písala tu. Používala som ho na noc, pretože je pomerne mastný a výživný. Oproti balzamu rovnakej značky s názvom Cold Cream má jedno veľké plus - nezanecháva na perách biely povlak. Celkovo mi tento balzam vyhovoval a viem si predstaviť kúpiť si ho po čase znova.

Tyčinky na presné odličovanie očného make-upu od Marionnaud (20 ks) dostali svoj priestor v tomto článku. Veľmi som si ich obľúbila a už som si stihla kúpiť ďalšie dve balenia.

Rozmýšľam, čo napísať o Pixi Glow Tonic (250 ml), kultovom produkte drvivej väčšiny blogosféry a youtubosféry. Na mojej pleti akosi nefungoval; či som ho používala alebo nie, nevidela som rozdiel. Jedno balenie mi na tento poznatok bohato stačilo, žiadne ďalšie nepotrebujem.

Suchý olej Monoi de Tahiti (125 ml) od Yves Rocher bohužiaľ nespotrebovaný vyhadzujem. Kúpila som si ho v nádeji, že zmení môj názor na telové oleje, ale napriek snahe som si k nemu nenašla cestu. Isto za to môže aj jeho veľmi prenikavá ťažká kvetinová vôňa, ktorá mi veľmi rýchlo stúpala do hlavy a bolo mi z nej ťažko. Po niekoľkých pokusoch som to vzdala a keďže zároveň uplynula doporučená doba spotreby po otvorení, s týmto produktom sa lúčim a je logické, že už si ho znova nekúpim.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.