nedeľa 5. mája 2013

Starostlivosť o vlasy #2



Nielen v starostlivosti o pleť, ale aj vo vlasovej kozmetike nastali určité zmeny. Ponechala som si dve stálice - Schwarzkopf Professional OSiS+ Thrill Fibre Gum (ešte jej mám takmer polovicu, je to jeden z tých zázračných never ending products) a L´Oreal Professionnel Série Expert Instant Clear Shampoo proti lupinám.  

I keď ten je momentálne je trochu na okraji záujmu. Hneď to vysvetlím. Keď som si na cestu do Londýna kúpila Soothing Shampoo od L`Occitane s obsahom esenciálnych olejov určený na upokojenie pokožky hlavy, bol to len taký výstrel naslepo, viac-menej kvôli veľkosti balenia. Ale príjemne ma prekvapil, bola som spokojná so stavom, v akom zanechal pokožku hlavy a tak som si povedala, že ho skúsim testnúť dlhodobejšie (teda, kým spotrebujem cestovné balenie 75 ml) - ako bude reagovať pokožka po opakovanom použití a hlavne, či sa mi budú tvoriť lupiny. Lebo mám podozrenie, že tie moje občasné lupiny sú práve výsledkom podráždenej vlasovej pokožky. Uvidíme. 

Ďalšími dvoma novinkami sú šampón na farbené vlasy Really Rather Radiant Colour and Shine Shampoo od značky Percy & Reed (darček k aprílovému vydaniu britskej mutácie časopisu GLAMOUR) a penové tužidlo L`Oréal Professionnel Série Expert Volume Expand Minéral CA s úžasnou vôňou pripomínajúcou crème brûlée (a to ja teda nie som fanúšikom "jedlých" vôní v kozmetike), ktoré dodá vlasom objem bez toho, aby ich nadmerne zaťažilo (na moje vlasy mi stačí použiť množstvo približne veľkosti pingpongovej loptičky).

Farbu na vlasy pouźívam stále tú istú - Garnier Color Naturals Creme v odtieni 6 - tmavá blond, pričom moja prirodzená farba je tmavohnedá, podľa obalu prípad č. 3 a taká nejaká je aj výsledná farba, bez červených odleskov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.