pondelok 16. septembra 2013

HAUL: Dni Marianne 2013

Ako ste si mohli všimnúť, nezvyknem publikovať články zamerané výhradne na nákupy (až na jednu výnimku a to boli Londýnske nákupy). Jednak preto, že nakupujem priebežne a zhromažďovať novinky za účelom nejakého sumára raz za čas ma nejako "neberie" (asi nie som na to dostatočne organizovaná) a druhak preto, že uprednostňujem písať o produktoch, ktoré mám (aspoň trochu) vyskúšané - buď formou recenzie alebo krátkeho zhodnotenia vrámci súhrnných článkov (napr. o starostlivosti o pleť alebo o empties). Ale výnimka potvdzuje pravidlo a dnes to bude o nákupoch. Berte to ako malú upútavku na to, o čom sa na blogu v blízkej či vzdialenej budúcnosti dočítate.

Nákupnú akciu Dni Marianne nemusím predstavovať. Zúčastnila som sa jej už tretí alebo štvrtý raz. Hoci zameranie partnerských obchodov je rôzne, ja zhrniem len svoje kozmetické nákupy (i keď sa mi podarilo aj pár úlovkov v obchodoch s oblečením). Celkovo som s týmto ročníkom viac než spokojná, zohnala som všetko, čo som chcela, a okrem zľavy som dostala aj pár darčekov k nákupu.


Ako prvé som mala na programe v piatok večer po práci nákupy v L`Occitane a vo FAnn parfumérii. Oba prebehli systémom "rýchly proces" - vedela som, čo hľadám a nenechala som sa rozptýliť inými lákadlami. Čiže najprv L`Occitane en Provence (výška zľavy 20% + darček k nákupu):


Sprchový peeling Amande Douche Gommante s kúskami mandlí, balzam Mom & Baby Balm (s 40% obsahom masla karité určený na podporu pružnosti pokožky v oblasti brucha ako prevencia strií)  a malé balenie 100% Shea Butter teda čistého masla karité. Darček k nákupu bol z podobného "súdka" - mini balzam na pery Moisturizing Lip Balm obsahujúci 10% masla karité.

Ako druhá prišla na rad FAnn parfuméria (výška zľavy 25% + pri splnení podmienok darček k nákupu) a tu je výsledok:


Okrem Clarins Double Serum už len čisto Clinique - Take the Day Off Cleansing Balm a lak na nechty A Different Nail Enamel v odtieni 09 Black honey. K nákupu dvoch produktov Clinique (z toho jeden starostlivosť o pleť) som dostala darček - kozmetickú taštičku s cestovateľskými motívmi obsahujúcu päť miniatúr. Štyri z nich - čistič pleti Liquid Facial Soap Mild, sérum All About Eyes, krém Moisture Surge Intense a mascara High Impact v odtieni 01 Black sú už pre mňa staré známe (ale rada sa k nim vrátim), piata je mi novinkou - rúž Butter Shine Lipstick v odtieni 37 Pink-a-boo. Ten som začala okamžite používať (a presúvam ho do kabelky) - je krémový, nevysušuje a perám dodáva jemnú ružovú farbu s decentnými trblietkami. 

V sobotu som sa viac zamerala na obchody s oblečením, ale na mojom zozname ostávali ešte dve beauty položky.


V Marionnaud (výška zľavy 25%; na určité značky až 27% + balzam na pery ako darček) som si konečne kúpila make-up Teint Idole Ultra 24h od Lancôme (odtieň 010), ktorý bol na mojom wishliste niekoľko mesiacov. Už som ho stihla raz vyskúšať a prvé dojmy sú veľmi pozitívne. Recenzia na seba určite nenechá dlho čakať. Ako darček k nákupu som dostala balzam na pery značky Marionnaud. Fajn, lebo balzamov nikdy nie je dosť.

Posledný na zozname som mala obchod Korres (výška zľavy - 25% na starostlivosť o pleť a 20% na ostatné produkty), kde som si zakúpila sprchový gel Jasmine. Na blogu už som o ňom písala a pretože sa mi osvedčil, rada som sa k nemu vrátila.


  

2 komentáre:

  1. Těším se na recenzi amke-upu Lancome, já mám Teint Miracle a taky jsem velmi spokojená! Jinak velmi obsáhlý a povedený nákup, spoustu věcí bych sama ráda vyzkoušela :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, ja som uvazovala aj nad Teinto Miracle, ale nejak som vyhodnotila, ze Idole bude pre mna lepsi :)

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.