pondelok 20. januára 2014

I shop my stash

Alebo po slovensky "nakupujem vo svojich skrytých zásobách". Názov tohto článku mi dal celkom zabrať, uvažovala som aj o niečom ako Výzva 2014 (príliš budovateľské?), Challenge 2014 (príliš emerické? :-P) alebo Predsavzatia 2014 (prílš záväzné?). Nakoniec som ostala pri anglickej vete, ktorá pointu dnešného článku vyjadruje najpresnejšie. 


Vyčlenila som desiatku produktov z dekoratívnej kozmetiky, ktorými chcem v tomto roku pohnúť, prípadne ich doraziť. Nieže by boli zlé, naopak, viaceré z nich patria medzi mojich obľúbencov. Ale zároveň ich buď mám otvorené už nejakú (dlhšiu) dobu alebo už im do konca ostáva len málo alebo som na ne nejako popri iných pozabudla a rada by som im opäť venovala svoju priazeň.

Najprv paletky Clinique a Lancôme, ktoré som už do podobne ladeného článku zahrnula - tu. Za pol roka som s nimi celkom pohla, ale este stále je z čoho brať. Budem ich kombinovať s tieňmi z paletky Strawberry Fudge Holiday Compact od Clinique; dnes som ju po dlhom čase použila vrátane lícenky a farby sú naozaj nádherné, nerozumiem, ako som mohla na ňu "zabudnúť". 


Z kategórie tvár tu máme až piatich zástupcov. Dva púdre - Urban Decay Razor Sharp Ultra Definition Finishing Powder (už je takmer na dne), Catrice Skin Finish Compact Powder (otvorený už dosť dlho); jedna lícenka - Vichy Oligo 25 Blush-Mousse (otvorená dlho + takmer na dne); Clinique Age Defense BB Cream SPF 30 (takisto) a rozjasňovač MAC Iridescent Powder (dlho otvorený a dlho nepoužívaný).

Desiatku uzatvárajú dva farebné balzamy na pery - Chubby Stick od Clinique v odtieni 04 Mega Melon a Sephora Baume Levres Revelateur de Couleur v odtieni Unique Pink, ktoré som ešte nedávno nosila v kabelke, ale potom som dala prednosť iným balzamom, a teraz sa k nim chcem vrátiť.

Približne o pol roka by som tento môj pokus chcela vyhodnotiť, ale priebežne sa určite/snáď niektoré zo spomenutej desiatky objavia v článkoch o spotrebovaných produktoch.

1 komentár:

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.