štvrtok 31. júla 2014

Spotrebované produkty - júl 2014

Aj tento mesiac sa niesol v duchu skromnej spotreby. Vlastne som váhala, či nespojiť júlové empties s tými augustovými, ale mám dosť veľa produktov, ktoré sú melú z posledného a určite "padnú" v auguste a to by ten článok bol zbytočne dlhý... no skrátka, nakoniec sa sedem statočných predsa len našlo a tu sú:


La Roche-Posay Tonique Physiologique (200 ml) - jemná pleťová voda so sviežou vôňou, ktorú som používala na ranné prebudenie pleti. Bola som s ňou spokojná a určite sa k nej po čase vrátim.

Clinique High Impact Mascara (3,5 ml) - odtieň 01 Black; miniatúra mojej najobľúbenejšej mascary síce ešte nie je úplne vyschnutá, ale mám ju otvorenú určite dlhšie ako doporučených šesť mesiacov, preto putuje do koša. Plné balenie v dohľadnej dobe kúpiť neplánujem, chce sa mi testovať mascary iných značiek.

Biotherm Deo Pure (75 ml) - krémový antiperspirant radím medzi tie naj, aké som mala možnosť vyskúšať, je veľmi účinný a zároveň jemný. Toto balenie mi vydržalo presne rok, takže napriek vyššej počiatočnej investícii sa oplatí. Mám v pláne vyskúšať krémové antiperspiranty z drogériového segmentu (napr. od Garnier), ale je možné, že neskôr sa možno vrátim k tomuto.

Clinique Chubby Stick (3 g) - tónovaný balzam na pery bol jeden z produktov zahrnutých do novoročnej výzvy (bilancovala som tu). Z hľadiska hydratácie ma veľmi nepresvedčil, ak som mala popraskané alebo vysušené pery, nebol dostatočne účinný, ale ako farebný balzam v druhej vrstve mi vyhovoval. Malá výhrada smeruje k obalu - strieborné nápisy sa takmer úplne zošúchali, čo sa dá tolerovať pri dekoratívke z drogérie, ale u produktov v tejto cenovej hladine je to nemilé. Ešte jedného "chubika" mám doma, teoreticky by som si kúpila aj ďalší, ale v inom odtieni - tento tehlovočervený (ten, kto ho pomenoval, asi v živote nevidel melón) až tak nelichotil odtieňu mojej pleti.

Deborah Lippmann Addicted To Speed (15 ml) - rýchloschnúci nadlak som používala asi rok, dosť dlho si udržal svoju pôvodnú kvalitu, ale postupne začal aj on (ako všetky nadlaky, ktoré som doteraz skúsila) do seba naťahovať farbu a zhustol do nepoužiteľnej "pasty". Teraz chcem skúsiť nadlaky iných značiek a ktovie, možno by som sa po čase aj vrátila k tomuto (i keď určite nie za plnú cenu).

Garnier Body Firming Care (400 ml) - nejaké besné spevnenie som si nevšimla, ale inak celkom slušné telové mlieko, jemná svieža vôňa, nebol mastný, rýchlo sa vsiakol do pokožky, ... telové mlieka dosť striedam, na "zimné" som náročnejšia, lebo vtedy potrebujem silnejšiu hydratáciu aj výživu, ale tieto letné beriem radom z drogérky, čiže je možné, že po ňom opäť siahnem.

L´Oréal Prodigy (60 g + 60 g + 60 ml) - olejová farba na vlasy bez amoniaku v odtieni 6.0, recenzovala som ju tu. Ďalší nákup nevylučujem, i keď teraz mám v zásobe ešte farbu od Garnier, takže to bude až s časovým odstupom.


6 komentárov:

  1. Mně tenhle měsíc došel můj oblíbený olej na vlasy a pěkně mě to štve, protože už se nevyrábí a budu za něj muset hledat náhradu. Jinak jsem spotřebovala ještě šampón a to je všechno :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teto oblubene produkty, co sa prestanu vyrabat, to je jak mor, neznasam to :(
      to je mile, ze niekto ma este mensiu spotrebu ako ja ;)

      Odstrániť
  2. to tělové mléko jsem měla taky.. ted mám obyčejný z lidlu (líbila se mi nádoba) a to mi vyhovuje vííc :D :)

    www.lovies47.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na ten Lidl si budem musiet posvietit, nechodim tam, ale asi zacnem ;)

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.