pondelok 26. januára 2015

Lakotéka #16: Malaga Wine od OPI (+ ako skladujem laky)

Posledný z trojice lakov, ktoré som si kúpila v druhej časti roka 2014, prichádza na rad práve dnes. Vínový lak som hľadala dosť dlho. Boli nejaké pokusy, ale žiaden nebol taký, aby ma uchvátil. A pritom to bolo také jednoduché - kúpiť si lak, ktorý má víno priamo v názve.


Na moju smolu, dosť zle sa fotí. Čím myslím, že na fotkách je svetlejší ako v skutočnosti. Hlavne na tej úvodnej. Našťastie, tie dve nasledujúce sa k reálnemu odtieňu aspoň priblížili. Nalakovaný je o niečo tmavší ako vo flakóne, ale vedela by som si ho predstaviť ešte o niečo "vínovejší".


K vlastnostiam laku nebudem vypisovať obsiahle state - je to typický OPI(čák) - konzistencia mi vyhovuje, lebo je tak akurát hustá a s lakom sa dobre pracuje. Čo mi vyhovuje menej, je štetec, ale to u všetkých lakov tejto značky - je na môj vkus a hlavne na tvar mojich nechtov zastrihnutý príliš do hranata. Ale s trochou cviku mi to s ním ide celkom obstojne.


Výdrž je taký lepší priemer, s nadlakom vydrží 4-5 dní. Pri odlakovaní treba opatrnosť, inak farbí prsty - našťastie to ide dolu vodou s mydlom.

A teraz k skladovaniu lakov. Mám pre ne nový "domček". Zrecyklovala som škatuľu z Lookfantastc Beauty Boxu. Zmestili sa tam presne, čo ma priviedlo k dvom zisteniam:
(1) mám naozaj dosť lakov na nechty;
(2) ak by som si kúpila ďalší, už ho nemám kam uložiť.


Vo svetle týchto skutočností som si vystavila internú stopku na nákup lakov, kým niektoré z týchto nespotrebujem alebo nepošlem do sveta. Hoci pokušenie v podobe nových kolekcií či blogerských článkov číha na každom kroku (a nie je vylúčené, že mi nejaká novinka "cvrkne do nosa"), momentálne nemám na mysli (ani na wishliste) žiaden konkrétny lak a dúfam, že to tak ešte chvíľu ostane.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.