štvrtok 26. februára 2015

Spotrebované produkty - január & február 2015

Po januárovej pauze tu mám zbierku prázdnych obalov za január a február 2015, ale nie je to žiaden hit. Za január som spotrebovala päť vecí, za február štyri a jednu už nepoužiteľnú vec vyhadzujem, čím sa finálny počet zaokrúhlil na desať.


L`Oréal Professionnel Snow Mousse (250 ml) - husté penové tužidlo mi vydržalo rok a tri mesiace. Keď som hľadala, kde si ho objednať (kamarátka, ktorá bola mojou dodávateľkou, už s touto kozmetikou nepracuje), zistila som, že minimálne v tejto verzii sa už nevyrába. Keďže s tužidlami tejto značky mám len pozitívnu skúsenosť, určite od nich skúsim nejaké iné. (Ale až neskôr, vlasových produktov mám doma momentálne dosť).

L`Occitane Marseille Liquid Soap (500 ml) - v krátkom čase druhé prázdne balenie, to asi nepotrebuje komentár. Najlepšie mydlo na ruky v histórii (mojej) a určite si ho ešte  kúpim, aj keď pri jeho cenovej relácii radšej počkám na nejaké zľavy.

Clinique Take the Day Off Cleansing Balm (125 ml) - odličovací balzam, ktorý som recenzovala tu. Veľmi rada som ho používala a zaradil sa medzi mojich obľúbencov uplynulého roka. Balenie mi vydržalo pri dennom používaní tri mesiace a nejaký týždeň. Chcem vyskúšať ešte nejaké iné balzamy a podľa spokojnosti uvidím, či si tento kúpim znova. Ale je to dosť pravdepodobné.

Nivea Protect and Repair (400 ml) - telové mlieko, ktoré som si vybrala v drogérii, lebo bolo za akciovú cenu. Parfumácia bola na túto značku netypická, akoby trochu šmrncnutá pánskym parfumom. 48 hodinovú hydratáciu potvrdiť neviem, lebo som ho používala približne každých 24. Ale tie zvládlo aj v tomto zimnom odbdobí, čiže spokojnosť. Pravdepodobne kúpim znova, nebudem ho nejako cielene vyhľadávať, ale keď naň bude akcia, prečo nie.

Clinique Moisture Surge Intense (75 ml) - úžasný gélový krém, ktorý sa pre mňa stal nevyhnutným spoločníkom v zimnom období. Podrobnejšie som o ňom písala na tomto mieste. Určite sa s ním nevidím naposledy.

Bourjois 1.2.3 Perfection CC Cream (30 ml) - vynikajúci CC krém, patril medzi moje top produkty roka 2014. Recenziu naň nájdete tu. Teoreticky by som si ho kúpila znovu, ale chcem vyskúšať aj iné produkty tohto typu, čiže ak, tak za dlho.

L`Occitane Bonne Mere Soap (100 g) vo variante lipa som používala na čistenie štetcov. Malá kocka mydla mi vydržala desať mesiacov, štetce boli po použití čisté a voňavé a navyše som po celej procedúre nemala vysušené ruky. Už som začala používať ďalšie mydlo tejto značky.

The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter (90 ml) - ďalší odličovací balzam alebo ak chcete maslo som recenzovala tu. Bol fajn, ale veľmi rýchlo som ho spotrebovala (vydržal mi niečo vyše mesiaca), preto aj keď jeho cena je priaznivá, až tak veľmi sa neoplatí, lebo na dokonalé odlíčenie ho treba použiť viac. Tento balzam ma neohúril natoľko, aby som si ho kúpila znova, ale z radu Camomile mám doma ešte odličovací olej.

Neutrogena Nordic Berry Nourishing Body Lotion (400 ml) - podobný prípad ako telové mlieko vyššie, bola akcia na značku Neutrogena a z ponúkaných mi voňalo najlepšie. Svieža akoby ovocná vôňa (to bude asi tá "berry") a vyživenie pokožky sa mi páčili, viem si predstaviť, že si ho kúpim zas.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge - nie je síce "spotrebovaná", ale už má svoje hviezdne časy za sebou. Už dlhšie strácala formu a po poslednom čistení sa z nej stal nevzhľadný a hlavne nepoužiteľný šúľok. Vydržala mi rok a dva mesiace, čo hodnotím kladne, pri cene pár eur to bol slušný výkon. Moju recenziu nájdete tu. Momentálne používam make-up  na aplikáciu ktorého hubka nie je nutná, takže si ju v najbližšej dobe kupovať neplánujem, ale neskôr prečo nie.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.