pondelok 28. novembra 2016

Spotrebované produkty - november 2016

November okolo mňa prefrčal raketovou rýchlosťou a než mu definitívne zamávam a naladím sa na adventnú vlnu, prinášam stručný prehľad spotrebovaných produktov.


Le Petit Marseillais Savon Liquide Olive (250 ml) - skvelé tekuté mydlo na ruky (vôbec nevysušovalo!) s mne veľmi príjemnou vôňou. Ak by bolo dostupnejšie, určite by som po ňom opäť siahla.

Helena Rubinstein All Mascaras (50 ml) - tento odličovač vodeodolného make-upu bol súčasťou setu, ktorý som recenzovala tu. Bol veľmi príjemný, nie príliš mastný, oči nedráždil a odlíčil všetko bez stopy. Znova ho mať nemusím, ale ak by sa ku mne dostal napríklad v podobnom sete, určite ním nepohrdnem.

L`Occitane Bonne Mere (300 g) tuhé marseillské mydlo extra pure bez parfumácie som používala na čistenie štetcov a vydržalo mi viac ako dva roky. Bola som s jeho výkonmi spokojná a už mám doma ďalší kus.

Produkty Clinique Smart - denný krém SPF 15 (7 ml), nočný krém (2 x 7 ml), sérum (2 x 7 ml) a očná starostlivosť (5 ml) som si zostavila do pleťovej rutiny a písala som o nej tu. Z tejto štvorice ma najviac zaujal nočný krém a o jeho kúpe uvažujem aj v plnom balení.

Set od Clarins s názvom Contouring Programme obsahoval tri miniatúry - Exfoliating Body Scrub (30 ml), Tonic Bath & Shower (30 ml) a Body Lift Cellulite Control (30 ml) a ich recenziu nájdete tu. Žiaden z produktov ma úplne nenadchol, vo veľkom balení by som si (teoreticky) kúpila jedine peeling, ale musela by byť nejaká super akčná cena, lebo za plnú podľa mňa nestojí.

Dvojicu od Sothys Ampoules essentielles hydratantes (7 x 1,5 ml) a Masque hydra-lissant (15 ml) som predstavila v tomto článku. Oba produkty sú výborné a v budúcnosti sa k nim rada vrátim (a to aj napriek vyššej cene, zvlášť u masky).

Bumble and bumble BB Thickening Dryspun Finish (40 ml) - tento sprej síce o fúz prehral súboj texturizérov, ale mňa si napriek tomu získal, pretože je ľahký, vlasy nezaťažuje a dáva im vzdušnú textúru. Keď niekde v zahraničí natrafím na veľké balenie, určite si ho kúpim.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.