pondelok 23. októbra 2017

HAUL: Hriešne dobré nákupy s Evou (jeseň 2017), DM a iné

Nákupy, zase nákupy! Vo štvrtok cestou z práce som sa mierne rozšupla v bratislavskom Auparku vrámci nákupného víkendu s časopisom Eva, a k tejto náloži som sa rozhodla zaradiť na konci článku ešte drobné drogériové a iné nákupy z konca septembra a začiatku októbra.


Začala som vo FAnn parfumérii (na vybrané značky zľava 30%, na ostatný sortiment 20%), kde som si kúpila odličovací olej Biotherm Biosource Total Renew Oil z jesenného wishlistu, textilnú masku kórejskej značky Cremorlab s názvom Marine Hyaluronic Revital Mask (ako sú v nejakom produkte obsiahnuté morské elementy, neviem si pomôcť, musím ho vyskúšať) a pre dieťa som zobrala zubný gél od značky Sophie La Giraffe Baby. K nákupu som dostala stierací žreb, kde som si zotrela zľavu 30% na značku Davidoff alebo 15% ostatný sortiment.


Najväčší nákup som urobila tento raz v Marionnaud (zľava 30% na produkty privátnej značky, 20% na ostatné). Z ich privátky z radu Pick and Go som si vybrala tri položky. Textilnú masku a odličovacie tyčinky z blogu už poznáte a novinkou u mňa je zmatňujúci "film" (takto je to naozaj preložené na obale), čo sú vlastne inovované zmatňujúce papieriky, ale tento raz by nemali byť z papiera (s tými nemám dobrú skúsenosť), ale z iného materiálu s akoby pogumovaným povrchom (podobné som mala od MACu).


Druhú časť nákupu tvorili produkty značky Human + Kind. Set Travel Essentials obsahuje čistič pleti, pleťový krém na deň aj noc a čistiaci uteráčik. Family Remedy Cream by mal byť univerzálny krém na rôzne neduhy pre celú rodinu, na ten som zvlášť zvedavá. Body Butter v mini balení som pôvodne nemala v pláne kupovať, ale bolo v špeciálnej 30%-nej zľave, čomu sa samozrejme veľmi ťažko odoláva. K nákupu som dostala vzorky vôní Tiffany Eau de Parfum a Sisley Soir de Lune (tá prvá mi vonia, ale má slabú výdrž, tá druhá presný opak) a zľavové kupóny na ďalší prípadný nákup.


Ostatné obchody vezmem tak letom-svetom, keďže som si kúpila vždy jednu položku. Do Clinique (zľava 15%) som si zašla po 7-dňovú kúru s vitamínom C s názvom Fresh Pressed (tiež z wishlistu).  Kaderníctvo Pierot ponúkalo zľavu 20% na produkty značky Kérastase, ktorú som kedysi veľmi používala. Keďže sa mi míňa môj aktuálny objemový sprej, siahla som po niečom obdobnom z radu Volumifique. V nechtovom salóne Prolook (50% na laky OPI a Essie pri platbe v hotovosti) som si vybrala rýchloschnúci nadlak RapiDry Top Coat od OPI. Chystám sa ho skúsiť už niekoľko rokov a nikdy nebola vhodná príležitosť. Teraz mi nahral okrem zľavy aj fakt, že aktuálnemu nadlaku už pomaly dochádza dych a bude ho treba čoskoro nahradiť. V lekárni Dr. Max (zľava 25% na vybrané značky dermokozmetiky) som natrafila na cestovný set produktov A-Derma, ktorý sa určite zíde. Umývací gél a emoliačný krém z radu Exomega už poznám a miniatúru krému s UV filtrom 50+ z nového produktového radu Protect AD odložím a otestujem o rok v letnom období.


Na záver tu mám zopár nákupov zo septembra a začiatku októbra. Moja berlínska spojka bola taká láskavá, že mi v predajni MUJI kúpila tenké vatové tyčinky, ktoré sú na odličovanie drobných prehmatov pri líčení úplne dokonalé. Na Lookfantastic som využila jednu z ich opakujúcich sa výhodných ponúk a objednala som si Atlantic Kelp and Magnesium Salt Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub od REN, čím som si odškrtla aj posledný položku z wishlistu. DM Drogerie Markt poslal ich zákaznícky magazín a v ňom okrem iného aj kupón na zľavu 30% na nákup make-upu Bourjois Healthy Mix Foundation, už v inovovanej verzii. A keď som už bola v drogérii, rovno som si prikúpila aj moju obľúbenú farbu na vlasy od Garnier - Color Naturals Creme  v odtieni 6.0 Tmavá blond. Ako posledný tu mám nákup z FAnn parfumérie. S jesenným katalógom posielali aj novú (plastovú) vernostnú kartu, ktorá nahradila starú papierovú. Bolo si ju treba aktivovať, čo so sebou prinieslo aj 15% na prvý nákup. To som využila na kúpu mini balenia odličovacieho balzamu Take the Day Off od Clinique.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.