štvrtok 11. decembra 2014

FLOPS 2014

(Ne)obľúbený článok roka je tu. Prečo obľúbený? Podľa počtu zobrazení minuloročných faux pas určite. Aj ja ako čitateľ si na iných blogoch rada pozriem, čo komu až tak nesadlo a prečo. A neobľúbený? Radšej píšem články v pozitívnom duchu. Ale - sme na konci roka, nezaškodí bilancovať a okrem topiek treba poukázať aj na to, čo tak úplne nevyšlo. Dobrá správa je, že tento rok sa do tohto nešťastného výberu dostalo len päť produktov, čo je o polovicu menej ako pred rokom. Tu sú v abecednom poradí:


Bioderma Sensibio H2O - na moje veľké šťastie som mala len mini testovacie balenie a po jeho spotrebovaní som nenašla odpoveď na otázku, čo na tejto micelárnej vode milióny žien na celom svete vidia. Na odlíčenie očí povedzme (aj keď som mala trochu podráždené očné okolie, ale nebolo to nič s čím by si trocha termálnej vody a hypoalergénny očný krém neporadili), ale na tvári katastrofa. Jednak sa mi nepáčila spotreba odličovacích tampónov (aby sme vôbec o nejakom odlíčení mohli hovoriť) a ani ten lepivý pocit, ktorý mi zanechalo jej použitie na tvári. No a na odličovanie pier ju neodporúčam vôbec, tá chuť na nich po použití bola odporná.

Bourjois Edition Velvet v odtieni 02 Frambourjoise - zase veľke celosvetové haló a o to väčšie sklamanie u mňa. Nedrží, rozpíja sa, vysušuje... inak k mojej recenzii (tu) nemám čo dodať, akurát to, že sa cítim menej sama v tomto svojom postoji, odkedy som objavila ďalšie "rebelské" recenzie.(Cosmetic JamMademoiselle M a Zápisky pro Lišku).

Marionnaud Nail Lacquer v odtieni 09 Rouge Attraction - že kozmetika tejto privátnej značky siete parfumérií môže byť veľmi vydarená, som písala v tomto článku. Tento lak na nechty ale patrí k tomu horšiemu. Podrobne som o ňom písala tu a svoje miesto v dnešnom článku si zaslúžil tým, že má mizernú výdrž (a to opakovane) - maximálne deň a pol a potom "odchádza" rovno po kusoch minimálne z polovice plochy nechta. Takúto slabotu som nezažila ani pri lakoch z drogérie a pri parfumérkovom laku je to pre mňa neakceptovateľné.

NUXE Reve de Miel Hand and Nail Cream - vážne ma mrzí, že musím uviesť aj produkt moje obľúbenej značky, ale riadim sa zásadou "padni komu padni" a nebudem robiť výnimky. Prvý dojem bol dobrý, ale postupne mi začalo prekážať viac vecí - v prvom rade silná prenikavá vôňa, v druhom rade jeho konzistencia a ani s hydratáciou to nebol žiaden hit. Bolo mi ľúto ho vyhodiť, tak som ho spotrebovala ako krém na telo.

Stila Lip & Cheek Stain v odtieni Raspberry Crush ma sklamal podobne ako už spomenutý matný rúž od Bourjois. Vôbec na mojich perách nedrží, robí žmolky a naniesť ním súvislú vrstvu farby je nemožné. Našťastie je to produkt 2 v 1, tak ho môžem použiť aspoň na jeho druhý účel a to ako lícenku.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.