pondelok 15. decembra 2014

Reve de Miel od NUXE oslavuje! + GIVEAWAY

Přátelé, kamarádi! Chvíľa je slávnostná. Nie každý deň oslavujeme na blogu dvadsať rokov (i keď nie dvadsať rokov blogu, to by sa vedelo...). Kde ste boli pred dvadsiatimi rokmi? Určite sa vo vašom živote odvtedy veľa vecí zmenilo. Ale dnešný oslávenec, balzam Reve de Miel od NUXE, ostal taký istý.

Zdroj: Facebook NUXE
Podľa údajov značky sa každých 28 sekúnd predá vo svete jeden kus tohto medového sna - to je za dvadsať rokov pekná kôpka. Čím si tento balzam získal mňa, si môžete prečítať v dávnejšej recenzii, ktorú len doplním o informáciu, že produkty NUXE sú okrem domácich a zahraničných e-shopov dostupné aj v slovenských partnerských lekárňach - ich zoznam nájdete tu

K výročiu si NUXE nadelila limitovanú "makrónkovú" edíciu v troch farbách - ružovočervená LOVE je určená pre vášnivé gurmánky s iskrou, zelená POP pre spontánne a trendy voľnomyšlienkárky a žltá SMART pre elegantné ženy s rafinovaným a nadčasovýcm štýlom. A práve o posledný spomenutý variant si môžete u mňa na blogu zahrať.


Podmienky sú jednoduché: 
1. Komentár pod článkom, do ktorého mi napíšete, čo ste robili v roku 1994, teda v roku, kedy vznikol balzam na pery Reve de Miel. (Ja napríklad som v roku 1994 ukončila základnú školu a nastúpila na gymnázium.)
2. Do komentára pridáte svoju e-mailovú adresu (kto ju má verejne v profile, alebo blog "lajkuje" na Facebooku, ten nemusí).
3. Poštová adresa v SR alebo ČR.

Uzávierka je 31. 12. 2014 o polnoci, výherkyňu (výhercu?) vyžrebujem pomocu Random-u na Nový rok 2015 a zverejním na blogu v jednom z prvých januárových článkov. 


6 komentárov:

  1. 1994- to som mala 12r, prve spomienky sa mi vybavuju na koncert TEAM a na letne prazdniny so sesternicami a bratrancami, pekne casy :-))) (Kozmetika Laurentis Zákaznícky servis na Facebooku)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som sa v 1994 tesila kedy uz konecne pojdem do skoly :-)

    Betty J.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som som nastúpila do škôlky :) a dostala na vianoce najlepšiu bábiku na svete (ktorá ešte teraz žije. Katka Č. (kacenkacech@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V roce 1994 jsem byla prvňáček (nastoupila v 1993) a byla jsem totální hudební maniak. Teď už jsem stará koza, to druhé mě drží pořád. :-)
    alltinygems@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. co som robila v roku 1994? tam ani moja existencia nesiaha mozno sa ponevierala ako dusa vo vesmire ktovie :D pathsylar@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jsem se začala učit francouzsky, i když bohužel bez valneho výsledku. Ifoun

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.