štvrtok 16. júna 2016

GIVEAWAY - vyhodnotenie a zopár komentárov ku komentárom

Dva týždne ubehli ako voda a dnes mám pre vás výsledky mojej giveaway s prívlastkom "len tak". Ďakujem za všetky komentáre, z ktorých som ostala mierne v pomykove, lebo toľko chvály som nečakala. Pomocou randomu som z nich určila výherkyňu, ktorou je .....


Maťka, gratulujem  a poprosím ťa, pošli mi cez FB tvoju adresu, aby som ti mohla poslať výhru.

Všetky komentáre som poctivo prečítala a nazbierala z nich tipy na ďalšie články. O TOPkách v jednotlivých kategóriách uvažujem, ale najprv chcem ukončiť svoju sériu obľúbencov podľa ceny (už sa pohybujeme v takých cenových hladinách, že to vidím na jedno, maximálne dve pokračovania) a potom sa na to vrhnem.

Čo sa týka ďalších vecí spomenutých v komentároch, odpoviem v nasledujúcich bodoch:
  • fotografie: veľkosť fotiek je daná rozmermi šablóny blogu, ktorú používam, ak by som nastavila o jednu veľkosť vyššie, fotka by presiahla okraje a nevyzerá to vôbec dobre (občas to skúšam v konceptoch). Budem sa v budúcnosti snažiť nahrávať fotky v najvyššom možnom rozlíšení, a to ako jednotlivé zábery, tak aj koláže. 
  • frekvencia článkov: dva články týždenne sú momentálne aj v strednodobej budúcnosti moje maximum. Jednak preto, že mám mimo blogovania aj súkromný a profesionálny život a tento počet ho nijako nenarušuje. Ročne to vychádza na 104 článkov, čo je podľa mňa celkom zaujímavé číslo. (Jasné, môžu sa stať nepredvídané okolnosti, ale interne som si stanovila, že aspoň tých sto článkov ročne by som chcela vyprodukovať). Zvykla som si na tú pravidelnosť pondelok-štvrtok a zatiaľ nemám prečo ju meniť. Druhý dôvod je finančne-praktický. Keďže až na ojedinelé spolupráce si všetko hradím sama (s výnimkou kozmetických darčekov od blízkych), kupujem si iba to, čo v reálnom živote využijem a o čom následne môžem napísať. Toto množstvo "materiálu" mi akurát pokryje spomenuté dva články týždenne.
  • linky na produkty: priznávam sa, že toto mi nenapadlo, ale prečo nie, ak sa bude dať, môžem ku kozmetickému produktu pridávať aj odkaz na e-shop, odkiaľ ho mám. Alebo budem celý názov produktu písať hrubo, aby podčiarknutie nikoho nemýlilo (zvažujem obe alternatívy).
  • dizajn blogu: nový dizajn, ktorý som už niekoľko krát naťukla, súvisí s tým, že by som rada rozšírila blog, o niektoré funkcionality, ktoré Blogger neponúka, a tak sa budem sťahovať na platformu Wordpress. Chcela som si aj v novom prostredí aspoň čiastočne ponechať motív poznámkového bloku, lebo sa mi páči, ale asi to nebude možné. Zatiaľ neviem odhadnúť, kedy nový dizajn uzrie svetlo sveta, ale dúfam, že to bude ešte tento rok (alebo aspoň do ďalších narodenín blogu). 
Ešte raz ďakujem za vašu účasť na givke, za konštruktívne komentáre a pochvaly a v pondelok dočítania pri ďalšom článku.


2 komentáre:

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.