pondelok 1. januára 2018

PF 2018! (a najčítanejšie články roka 2017)

Už po piaty raz prichádzam v úvode nového roka s mojou tradičnou zdravicou. Tak teda nech sa nám v roku 2018 darí vo všetkom, do čoho sa pustíme, nech vyjdú všetky tajné (aj verejné) plány, nech máme dosť času na seba aj na ostatných a v neposlednom rade, nech opäť objavíme veľa dobrej kozmetiky!


A nebola by som ja, keby som zároveň nezrekapitulovala, čo moju pravidelnú čitateľskú obec a nepravidelných alebo náhodných návštevníkov blogu v uplynulom roku najviac zaujalo. Poradie desiatich najzobrazovanejších článkov za rok 2017 je naslednovné:










1. Lipstick TAG

Téma produktov na pery je zdá sa, večne živá (bodovala aj pred rokom) a v tomto výbere zastúpená dvojnásobne, pričom článok na prvom mieste to "vyhral" celkom jednoznačne. Osobne som za víťaza tipovala buď recenziu, ktorá skončila na druhom mieste (keďže to bola spolupráca a firma odkaz zdieľala na svojom FB profile), alebo giveaway. Neprekvapilo vysoké umiestnenie dvoch nákupných/ rozbaľovacích článkov. Do prvej desiatky sa dostal aj nekozmetický článok, a to rovno na šieste miesto. Ostatné je taký mix starého a nového.

Aj v roku 2018 bude blog pokračovať v rovnakom tempe, čiže dva články týždenne (teda za predpokladu, že bude o čom písať, že áno...).  Vo februári nás čaká malé jubileum - blog oslávi päť rokov a už teraz sa môžete tešiť na štedrú výročníkovú giveaway. Pri tej priležitosti by som chcela spustiť nový dizajn blogu, na ktorom pracujem(e) už veľmi dlho, ale nechcem nič sľubovať, lebo už sa to malo uskutočniť niekoľko krát, ale doteraz to z rôznych dôvodov nevyšlo. Tak si držím palce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.