pondelok 29. januára 2018

Spotrebované produkty - január 2018

Ani som sa nenazdala, je tu koniec januára a s ním milá povinnosť vysypať moju tašku, v ktorej zhromažďujem prázdne obaly. Tento mesiac moja spotreba vyzerala nasledovne:


Z kategórie stále sa opakujúcich záležitostí tu mám až štyri kusy - sviečku Durance Au Pied du Sapin (75 g), masť Cicalfate (100 ml) od Avene a dvojicu od značky Clinique - čistič pleti Facial Soap Mild (15 ml) a mascaru Bottom Lash (2 ml).

Prvou spotrebovanou miniatúrou z adventného kalendára Kiehl`s je Ultra Facial Cream (7 ml). Keďže som predtým mala vzorku, vedela som, že mi bude vyhovovať. A po tejto mini verzii som si kúpila aj plné balenie, ktoré aktuálne používam.

Maska Marine Hyaluronic Revital Mask (25 g) od Cremorlab sa objavila v tomto článku. Nepresvedčila ma o svojej účinnosti (pravdupovediac, bola dosť hrozná), takže ďalší nákup nehrozí.

Make- up od Bourjois Healthy Mix Serum (30 ml) v odtieni 51 Light Vanilla som recenzovala na tomto mieste. K  danému textu nemám čo doplniť, make-up bol skvelý, podľa mňa najlepší od tejto značky a v budúcnosti si ho plánujem opäť zaobstarať.

Denný a nočný krém 2 v 1 od Human+Kind (30 ml) ma najprv nadchol, ale postupne sa mojej pleti akosi prestal páčiť. Úplne najhoršie to bolo, keď som okolo Vianoc bola chorá, od neustáleho smrkania som mala červený nos aj jeho okolie a tento krém nielen, že situáciu neupokojil, ale okolie nosa poriadne vyštípal a červeň ešte zdôraznil. Nemám dôvod si ho znova kupovať.

Vatové tampóny od The Body Shop (100 ks) boli súčasťou tohto prierezováho článku. Myslím, že na nich nie je nič pozoruhodné a po druhý raz ich už mať nemusím.

Krém na ruky od Clarins (30 ml) z limitovanej edície s vôňou pomarančových listov dostal priestor tu. Hydratoval skôr priemerne a bohužiaľ po krátkej dobe ma omrzela jeho vôňa. Presunula som ho teda na nočné používanie, ale o veľkej spokojnosti nemôžem hovoriť, keďže na noc preferujem hutnejšie textúry. Bola som rozhodnutá, že krém na ruky od tejto značky (limitovaný či nelimitovaný) už nechcem a nepotrebujem, ale potom som videla jarné novinky, kde bude verzia parfumovaná kvetom pomarančovníka a tomu teda neviem, či odolám.

A keď už sme pri pomarančovom kvete, sprchový krém Cottage (250 ml) s touto vôňou som si úplne zamilovala a aj keď som si ho šetrila, prišiel ten deň, kedy sa jednoducho minul. Veľmi rada si ho kúpim znova, aj keď momentálne mi vôbec nie je jasné kde a ako. Ale je tu nádej, české FAnn parfumérie nedávno zaradili značku Cottage do svojej ponuky (hoci práve túto parfumáciu nemajú) a to by mohlo znamenať, že nie je vylúčený ani jej príchod k nám.

O šampóne na vlasy s troma druhmi ílu L`Oréal Elvital Extraordinary Clay (300 ml) som písala v tomto článku. Na rozdiel od masky to nebola úplná katastrofa, ale ma ani nijako zvlášť nenadchol a druhý raz už ho napotrebujem.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.