štvrtok 12. decembra 2013

RECENZIA: Lícenka Blush Exclusif od Bourjois

Kto by nechcel vlastniť kozmetický produkt, ktorý by mu bol "šitý" na mieru. S novými technológiami, ktoré v procese výroby využívajú kozmetické firmy, je to, zdá sa, možné. Takýmto typom produktu je aj Blush Exculsif od Bourjois.


Zasa jeden z tých spontánnych nákupov - stačilo info, že vo FAnn parfumérii pri nákupe dvoch produktov značky Bourjois dostanem zľavu 5 EUR a išla som na prieskum. Lak na nechty bol jasný a ako druhá položka sa mi pozdávala práve lícenka s názvom Blush Exclusif a podtitulom "zmení sa na jedinečnú ružovú". Táto lícenka patrí mimochodom do limitovanej edície La Vie en Rose, ktorá vznika na počesť 150. výročia založenia značky Bourjois.

Vonkajší sivý okrúhly plastový obal s kombináciou ružovej síce vzdialene pripomína lícenky tejto značky, ale nie je to ten typický bourjoisovský round pot. Zatvára sa pomocou mini magnetu, ktorý drží obe časti obalu spolu a tak zabraňuje nežiadúcemu otvoreniu, napr. v taške. Pred prvým použitím na mňa vykukla takáto bledoružová nevýrazná farba.


Po nanesení na tvár (pomocou Real Techniques Stippling Brush) sa však začali diať veci. Lícenka totiž obsahuje pH reaktívne pigmenty, ktoré na pokožke vytvárajú farbu jedinečnú pre každú používateľku. Ihneď po nanesení je farba na líci pomerne výrazná, ale postupne sa prispôsobí a na lícach ostane len prirodzený rumenec v štýle "vonku je okolo nuly a ja som sa bola prejsť".


Keď som odlepila ničnehovoriacu slovenskú etiketu (bola na nej informácia typu "lícenka - používajte na tvár"), viac som sa toho bohužiaľ nedozvedela, lebo písmenká sa pobrali spolu s ňou... no comment. 


Obligátny swatch na ruke:


Okrem Stippling Brush sa lícenka veľmi dobre aplikuje aj prstami - prstenníkom nanesiem na líce a ukazovákom a prostredníkom rozotriem - čo oceníte v situáciách, kedy so sebou nemôžete alebo nechcete brať aj štetce. Výdrž je skvelá, po ôsmich hodinách v práci vyzerá rovnako dobre ako ráno po príchode. Som nadšená a tento produkt môžem rozhodne odporučiť.

1 komentár:

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.