pondelok 24. marca 2014

HAUL: Hriešne dobré nákupy s Evou (marec 2014)

Ako som sľúbila vo štvrtkovom článku, idem sa hneď za čerstva pochváliť svojou korisťou z tohtoročných jarných Hriešne dobrých nákupov. Nákupy rozdelím na tri časti - FAnn parfumériaMarionnaud a ostatné.


1, FAnn parfuméria (výška zľavy 20% na celý sortiment okrem značky Gosh, kde bola zľava 30%):


Tu sa nekonalo žiadne prekvapenie, trojica zakúpených produktov Clinique High Impact Waterproof Mascara (odtieň 01 Black), Bourjois 123 Perfect CC Cream (odtieň 31 Ivory) a 123 Perfect CC Eye Cream (odtieň 21 Ivory) pochádza z môjho jarného wishlistu. Okrem nich som si chcela kúpiť aj krémový očný tieň od Bourjois, ale nemali k dispozícii všetky odtiene, tak snáď budem mať šťastie inokedy. K nákupu som dostala vzorku vône Endless Euphoria od Calvin Klein. Nenadchne, neurazí, ale kto hľadáte sviežu vôńu na leto, toto môže byť dobrý tip.

2, Marionnaud (výška zľavy 20% na celý sortiment okrem značiek Marionnaud a La Bastidiane, kde bola zľava 30%):


Toto je nákup z kategórie "chudobný príbuzný", ale z Marionnaud som toho veľa nechcela, len doplniť zásoby. Ich papierové vreckovky mám rada a obal sa mi farebne hodi na toaletný stolík; pero na korekciu laku je už tiež klasika. Už dlhšie som hľadala lak vo farbe červeného vína (mimochodom, táto fotka dosť skresľuje, v skutočnosti je lak oveľa tmavší) a zároveň som chcela vyskúšať nejaký lak značky Marionnaud. A tu sa to prepojilo v odtieni 09 Rouge Attraction. 

3, Ostatné - L`Occitane (zľava 20%), Yves Rocher (zľava 30% na jeden produkt + k nákupu nad 17 EUR darček), DM (tam nebola žiadna zľava, ale jednu kozmetickú vec som tam kúpila, tak ju sem tiež pridám):


V L`Occitane ma nejako nič nezaujalo (chodím tam prevažne na telovú kozmetiku a momentálne som zásobená celkom dosť), až pri pokladni som si všimla novinku, teda aspoň pre mňa - dezinfekčný gél na ruky z radu Lavande s obsahom esenciálneho oleja z levandule z Haute-Provence. Do kabelky sa bude hodiť. Pre info, je certifikovaný ECOCERT a má label Cosmétique BIO Charte Cosmetique. K nákupu som dostala vzorku Sublime Essence Skin Perfector, čo je tuším nejaké sérum. Skúsime, uvidíme.

Yves Rocher je obchod, v ktorom som bola naposledy tak... pred x rokmi. Teraz boli dôvodom mojej návštevy produkty radu Tradition de Hammam, na koré som čítala na zahraničných blogoch pozitívne recenzie. Nevedela som sa rozhodnúť medzi dvoma sprcháčmi, tak som si zobrala oba - Oriental Shower Gel s obsahom marockého arganového bio oleja a Oriental Shower Milk, ktorý okrem arganového obsahuje aj esenciálny bio olej z kvetov pomarančovníka. Oba voňajú fantasticky, hoci nie som úplne fanúšikom orientálnych vôní, toto je fakt paráda, hlavne to sprchové mlieko ma dostalo. 

Na záver môjho shopping spree som sa zastavila v DM, kde som si kúpila do zásoby pleťovú vodu Mixa Cleansing Lotion s prívlastkom Anti-Dryness na suchú pleť.

A to je všetko. Teším sa, ako budem všetko postupne testovať a deliť sa s vami o svoje dojmy a poznatky prostredníctvom článkov na blogu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.