pondelok 5. januára 2015

Wishlist - zima 2015

Mohla som tento wishlist uverejniť aj pred Vianocami ako taký nenápadný odkaz pre Ježiška, ale ja som si ho radšej nechala na úvod roka 2015. Pod stromčekom som nemala tento rok ani jednu kozmetickú vec a vôbec z toho nie som smutná, pretože v novom roku si všetko vynahradím.


Tak napríklad krém od Avene menom Hydrance Optimale Legere sa v mojom zornom poli vyskytuje už dosť dlho. S aktuálnym denným krémom som už za polovicou a toto bude ten nasledujúci.

Z kategórie pleťovej kozmetiky si chcem kúpiť ešte jeden produkt - odličovací olej s nenormálne dlhým názvom Dermo Expertise Skin Perfection 15 Second Miracle Cleansing Oil od L`Oréal. Po odličovacích balzamoch sa chcem vrátiť opäť k oleju, tento má celkom dobré referencie a keďže pochádza tak ako môj obľúbenec Shu Uemura z rovnakého kozmetického "domu", určite sa neubránim ich vzájomnému porovnaniu.

Veľké zmeny ma čakajú v oblasti vlasovej kozmetiky. Po dlhom uvažovaní a zvažovaní som sa rozhodla vyskúšať prírodnú vlasovku a nebudem trocháriť, vybrala som si Rolls Royce medzi prírodnými značkami - John Masters Organics. Šampón s kondicionérom Zinc & Sage a fixačný íl na vlasy Sculpting Clay Medium Hold sa postarajú o moje vlasy v nasledujúcich mesiacoch. A dúfam, že budú fakt dobré, lebo ich cena je oproti konvenčným produktom (vrátane tých profesionálnych) dvojnásobná.

Vždy keď si myslím, že už ma z dekoratívky nemôže nič zaujať, natrafím na nejakú príťažlivú novinku. A potom nastáva vnútorný boj o to, či danú vec potrebujem. A ak ma ešte aj po niekoľkých mesiacoch máta, neostáva mi nič iné, len si ju doniesť domov. Hovorím síce v jednotnom čísle, ale momentálne sa toto mátanie týka dvoch ceruziek na oči - Crayon Countour Waterproof v odtieni 60 Taupe of the Top od Bourjois a Gosh Forever Eyeshadow (čo je síce očný tieň, ale vo forme ceruzky; evokuje mi podobný produkt od Clinique, čiže ani tu sa porovnávaniu zrejme nevyhnem).

Poslednou vecou na mojom dnešnom zozname je Z-Palette vyrobená pre značku Sephora. Prázdnu paletu, do ktorej by som si mohla naskladať individuálne očné tiene, ktoré mám doma, som chcela už dávnejšie. Aj som si vyhliadla stránku, ale poštovné bolo príliš vysoké. A potom sa mi jedna dobrá duša ponúkla, že mi ju nechá poslať z USA prostredníctvom ďalšej ochotnej osoby. Normálne nezvyknem riešiť kozmetické nákupy takto komplikovane, ale toto je ponuka, ktorá sa nedala odmietnuť.

Tak toto bola budúcnosť a teraz nás čaká malá rekapitulácia toho, čo som si želala minule:

Kto sledoval moje nákupné články a recenzie, ten vie - všetkých šesť položiek som si stihla zaobstarať a päť z nich som aj začala používať

.
Rúž Edition Velvet od Bourjois má svoju recenziu tu a dotiahol to aj na zoznam mojich minuloročných kozmetických faux pas.

O pleťovej vode od Bourjois som písala v článku o aktuálnej pleťovej starostlivosti.

Maska Aura od Antipodes som recenzovala tu a podrobnosti o objemovej pene od Redken nájdete na tomto mieste.

Mascaru od YSL používam tretí týždeň, recenziu pomaly pripravujem a objaví sa ešte tento mesiac; púder od Chanel zatiaľ ostáva v rezerve,    


4 komentáre:

  1. John Masters Organics - jednotka. Mala, vyskúšala, spokojná bola. Teraz mám Philip Martin's. Pekný článok! Všetko dobré v Novom roku! Evka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, aj tebe vsetko dobre :) sampon uz mam objednany, na il musim pockat, momentalne nie je na sklade.

      Odstrániť
  2. Ja som najviac zvedava na recenziu spiraly, lebo som po nej uz pokukovala. Okrem toho sa mi zda ze si musim tiez spravit wishlist :-)

    Betty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak snad o tyzden by mohla byt... len zase je zle pocasie a neviem ako s fotkami... :-/ wishlist je super vec, hlavne ked si z neho odskrtavam :D

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.