pondelok 28. októbra 2013

miniHAUL: Hriešne dobré nákupy s Evou

Samozrejme, myslím časopis Eva. Už sa stalo trendom, že dámsky časopis v spolupráci s určitymi obchodmi alebo rovno nakupnými centrami usporiada nejakú nákupnú akciu. "Hriešne dobré nákupy" sú presne z tejto kategórie. Konali sa od 17. do 20. októbra v nákupných centrách Aupark. Ak sa nemýlim na Slovensku ich máme štyri. My sme vyrazili do toho bratislavského, keďže ho máme pár zastávok od domu.


Primárne sme sa zamerali na oblečenie (lebo nemám čo na seba a v mojom prípade to naozaj nie je fráza), kozmetické nákupy som vôbec nemala v pláne. Ale nakoniec sa predsa len čosi "urodilo", dôkazom čoho je tento minihaul. A aby nebol len taký suchár, pridala som aj prvé dojmy z dvoch už testovaných produktov.


Začnem nákupom v Marionnaud, lebo ten je asi najmenej zaujímavý, všetky položky by sa dali označiť ako "materiál". Zľava na ich vlastnú značku bola 30% (na ostatné 20%) a tú som aj využila pri kúpe korektora na lak na nechty Nail Polish Corrector Pen, boxu papierových vreckoviek (pre mňa must-have na toaletnom stolíku) a vatových tampónov (sú trošku širšie ako tie od Ebelin, ktoré používam bežne, uvidíme, ako budem s nimi spokojná). 

Potom moje kroky smerovali do nechtového štúdia Nail Club. Chodím k nim na manikúru, ale tento raz to bolo kvôli nákupu laku. Krásny zafírový Bobbing for baubles (769) od Essie mi chodil po rozume už dlhšie (je zo staršej jesennej kolekcie) a teraz som si ho konečne dopriala aj s príjemnou zľavou 20%. Lakovala som ho včera (nedeľa); prvé dojmy - štetec naberá príliš veľa farby a lak je z tých redších, čo nie je moja úplná preferencia, takže lakovanie ke vcelku piplačka, ale výsledok na nechtoch je aaaach :) ostatné zhodnotím neskôr v nejakom lakovacom článku.

Vo FAnn to bol rýchly proces - chcela som Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes v odtieni 09 Lavish Lilac (svetlofialová so sivastým nádychom) a tak aj bolo, k tomu som ešte dostala dve vzorky séra Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II od Estée Lauder. Rada vyskúšam. Ešte na doplnenie - vo FAnn bola zľava 20% na celý sortiment okrem značky GOSH, kde to bolo až 30%. "Chubbyho" som zatiaľ použila raz, výdrž 9 hodín bez bázy je sľubná, len v ohybe viečka sa zmazal viac, než by mi bolo milé. Na diskrétne a hlavne rýchle líčenie je to super vecička.

Posledný nákup z kategórie beauty sa odohral v obchodíku Korres (20% zľava na celý sortiment). Zatiaľ mám skúsenosť len s ich telovkou (konkrétne s jasmínovým sprcháčom), ale chcem skúsiť aj ich pleťovú kozmetiku, Do užšieho výberu sa dostali dva krémy - Magnolia Bark Day Cream na prvé vrásky a hydratačný Wild Rose 24-Hour Moisturizing & Brightening Cream. Skúšala som ich iba na ruku, ale na celej čiare to vyhral ten druhý - z hľadiska vône aj konzistencie. Vybrala som si variant pre normálnu a suchú pleť, lebo ho plánujem používať v zime, keď budem potrebovať niečo hutnejšie a výživnejšie. 

Tak to boli moje stručné nákupy "s Evou", z pre mňa zaujímavých značiek tam boli ešte L`Occitane (20% na celý sortiment) a La Roche-Posay a Vichy v miestnej lekárni (zľava 6 EUR pri nákupe nad 15 EUR), ale keďže mám teraz dosť veľké kozmetické zásoby, nechcela som robiť nákupy pre nákupy (z toho vyplýva, že to so mnou ešte nie je úplne márne, LOL).


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.