štvrtok 31. októbra 2013

Spotrebované produkty #9

Koniec októbra = emptiez are here! Dnes hlavne z katégórie vlasovej kozmetiky (sľubovaný článok o novej vlasovej rutine som síce v októbri nestihla, no zaradím ho ako prvý v novembri), ale aj telovka a pleťovka majú medzi prádznymi obalmi svojich zástupcov, nehovoriac o jednom produkte dekoratívnej kozmetiky.  


L`Oréal Professionnel Série Expert Volume Expand Minéral CA (150 ml) - penové tužidlo na objem vlasov, ktoré plnilo svoju funkciu bez zaťažovania vlasov alebo ich zlepenia. Je mi veľmi ľúto, že sa už nevyrába, lebo by som si ho určite kúpila znova. Nahradila som ho stylingovou penou L`Oréal Professionnel TecniArt Snow Mousse.

Maybelline The Falsies Volum`Express Waterproof Mascara (9 ml) v odtieni Black - so zakrivenou anatomicky tvarovanou kefkou, ktorá mala (predpokladám) uľahčiť aplikácu, som celkom bojovala, nakoniec som si na ňu zvykla. Napriek deklarovanej vodeodolnosti sa mi (hlavne v horúcich dňoch) otláčala pod obočie. Som sklamaná a tejto mascare sa už nabudúce vyhnem. 

Phytomer Rosée Visage (250 ml) - pleťová voda s obsahom ružovej vody bez obsahu alkoholu. Bola OK, dobre čistila pleť, ale nejako osobitne ma nezaujala. Aj jej cena je na pleťovú vodu pomerne vysoká, takže na ďalšiu kúpu to nevidím, jedine ak v nejakom výpredaji alebo inej akcii. 

L`Occitane Citrus Verbena Set (4x30 ml) – šampón, kondicionér, sprcháč a telové mlieko je hotelový set, ktorý som si priniesla z Londýna. Osviežujúca vôňa citrusov a verbeny bola skvelá hlavne v lete. Inak som tak nejako rozpoltená - páčili sa mi šampón a sprcháč, hlavne ten druhý v poradí si viem predstaviť kúpiť aj v plnom balení (ak existuje); kondicionér mi zaťažoval a mastil vlasy a telové mlieko nehydratovalo dostatočne. 

Percy & Reed Really Rather Radiant Colour and Shine Shampoo (100 ml) - bol darček k časopisu; na to, že sa jedná o menšie balenie, mi vydržal celkom dlho. Inak som pomerne skeptik, čo sa týka účinnosti na farbené vlasy. Táto značka sa dá kúpiť na Beautybay, ale mňa testovacie balenie nezaujalo tak, aby som si kúpila plnú veľkosť. 

Elemis Fresh Skin Skin Clear Matifying Moisturizer (25 ml) - ďalší darček k časopisu, táto zmatňujúca starostlivosť je určená na podstatne mladšiu pleť, ako je tá moja, ale v letnom období mi na zmatňovanie celkom dobre poslúžila. Chemická vôňa dezinfekcie je veľkým mínusom tohoto krému, ktorý by som si v plnej veľkosti nekúpila. 

Clinique 7 Day Scrub Cream (30 ml) - krémový peeling s jemnými zrniečkami sa príjemne používal a nedráždil pleť. Až miniem zásobu momentálnu peelingov (mno, zásobu... dva), viem si predstaviť, že si ho kúpim v plnej veľkosti. 

Schwarzkopf Professional OSiS+ Thrill Fibre Gum (100 ml) - tento stylingový prípravok pripomína svojou konzistenciou aj vôňou ružovú žuvačku, ale našťastie tam podoba končí. Vlasom dodáva objem, ale nemastí ich, nezlepuje ani nezaťažuje. Nebola to moja prvá kúpa a zaručene nie posledná. Len teraz potrebujem trochu zmenu, lebo pri mojej spotrebe mi vydržal straaašne dlho a nechcela som, aby sa mi omrzel. 

The Body Shop Shea Butter Whip (250 ml) - veľmi dobrá hydratácia a príjemná vôňa, ktorá ostávala na pyžame aj obliečkach a tým pádom rozvoniavala aj v spálni. Toto telové mlieko sa bohužiaľ celkom rýchlo  minulo, navyše pri spotrebovaných asi dvoch tretinách prestala spolupracovať pumpička, tak som musela obal "zakilovať". Možno by som si ho aj v budúcnosti kúpila, ale keďže tento obchod už na Slovensku neexistuje, vidím to až za dlho na nejakých zahraničných cestách. 

Fa Shower + Lotion Pomegranate (50 ml) - sprcháč, ktorý mal byť 2 v 1, teda aj s telovým mliekom. Že by som po ňom mala nejako viac hydratovanú pokožku, sa povedať nedá, aj tak som sa musela po sprche natrieť. Nezískal si moju pozornosť a plné balenie si určite nekúpim.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.