pondelok 23. marca 2015

HAUL: Hriešne dobré nákupy s Evou (jar 2015)

Opäť po čase prinášam nákupný článok. Jarný wishlist som publikovala pred pár dňami a "Eva shopping" bol dobrou príležitosťou, ako z neho pár položiek odškrtnúť. Rezervovala som si teda pre seba dve hodiny z piatkového dopoludnia a vyrazila do Auparku.



Prvá zastávka bola v L`Occitane (zľava 20% na všetky nezľavnené produkty okrem radu Divine). Eau de L`Occitan je darček pre môjho otca k jeho blížiacemu sa sviatku, tekuté marseillské mydlo som si kúpila do zásoby a keramickú mydelničku využijem iným spôsobom, než na aký je určená. K nákupu som dostala dve vzorky odličovacieho oleja so slamienkou, ktorý veľmi rada otestujem.


Ďalšia v poradí FAnn parfuméria (zľava 30% na vybrané značky a 20% na ostatný sortiment).


Tu som si vybavila tri položky zo spomínaného wishlistu - pleťovú vodu od Clarins, ochranný krém Even Better od Clinique a vodeodolnú mascaru od Bourjois. Ku krému Clinique malá poznámka - existuje v dvoch verziách; sheer a sheet tint, ktorý je jemne tónovaný a ktorý som si aj nakoniec vybrala. K nakupu som si vypýtala vzorku make-upu Beyond Perfecting od Clinique (bohužiaľ najbledší odtieň, aký mali je 05 neutral, ale tak aspoň skúsim konzistenciu a výdrž). A ďalšia vzorka, ktorú som dostala je vôňa Paradiso od značky Roberto Cavalli, ktorú by som kultivovane opísala ako veľkonočná oblievačka de luxe. Tak ako ma táto značka neoslovuje na poli môdy, tak ma neuchvátila ani v doméne parfumérstva (teda aspoň týmto svojim zástupcom).

Zašla som aj do Yves Rocher (zľava 35% na jeden produkt), kde som si dokúpila do série ďalší produkt z radu Tradition de Hammam, tentoraz telový peeling.


Odtiaľ som pokračovala do lekárne Dr. Max, kde mali zľavu 25% na značky Vichy a La Roche-Posay.


Môj nákup tu bol monotématický a okrem krému pre seba (tiež sa nachádza vo wishliste) som doplnila aj produkty starostlivosti pre nášho chlapčeka - obnovujúci balzam Cicaplast vo výhodnom balení s mini termánou vodou a telový balzam Lipikar Baume AP+. (Svoje potešenie nad týmto nákupom dal najavo tým, že panáčikovi na obale vzápätí odtrhol nohy.... ehm.)

Konečná stanica - Marionnaud (zľava 30% na produkty ich privátnej značky a 20% na ostatné).     


Tam som šla v podstate len tak do počtu, chcela som si hlavne kúpiť ich kozmetické obrúsky, ktoré zbožňujem, ale akurát tie nemali. Tak som aspoň doplnila zásobu vatových tampónov a tyčiniek a pridala odlakovacie tampóny. Pristavila som sa pri novom rade "bath & body" produktov značky Marionnaud, a vybrala som si telový balzam Fraiche Infusion. Mini balenie nového krému Dramatically Different Moisturizing Cream od Clinique už bola len taká bodka na záver. Požiadala som o vzorku make-upu True Radiance od Clarins a bolo mi vyhovené, aj keď originál vzorku nemali, aspoň som dostala načapované. Akurát, že som pri tom priamo nebola a predavačka mi ju odovzdala so slovami: "Dala som vam 110ku, ale ako na vas pozeram, asi to bude tmavé." (Len pre info, odtieň 110 má názov honey. A to teda nie som ani zďaleka.) Už som nemala veľa času, tak som sa s ňou nechcela dohadovať, ale doma som si potvrdila, že je naozaj tmavý, škoda. A ani tu nezabudli na vzorku vône, La Panthere od Cartier, nevonia zle, ale je podľa mňa vôňa pre zrelú ženu a ja mám na takú ešte minimálne dvadsať (až dvadsaťpäť) rokov čas (i keď jej nemoźn uprieť fantastickú výdrž, cítila som ju zo seba ešte nasledujúci deň). Ale aby som nezabudla, v predajni som skúsila nové Black Opium od YSL a to je prosím pekne bomb-dot-com.

Tak mám zase nachvíľu "vystaráno" a teraz ma čaká tá lepšia časť procesu - používanie, zaznamenávanie dojmov a písanie recenzií.

2 komentáre:

  1. Laroche bych hrozně chtěla vyzkoušet :-).
    Zvu vás všechny do soutěžě, ve které můžete vyhrát den se společností YVES ROCHER, BLOGGERKAMI a přidat se k projektu SÁZEJME PRO PLANETU, díky kterému spolu zasadíme stromečky pro výrobu produktů značky YR a pro záchranu přírody :-)!

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.